Катастрофи белязаха уикенда в Пиринско

06 Декември 2021 | 11:51
0 коментара
Криминално
Катастрофи белязаха уикенда в Пиринско

На 03.12.2021 г. около 20:55 часа на бул. „Гоце Делчев“ в гр. Гоце Делчев“, лек автомобил „Дачия Сандеро“ с 37-годишен водач от града, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е блъснал 45-годишна жена, пресичаща пътното платно. Пешеходката е пострадала с разкъсно-контузна рана в областта на главата и е настанена за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 04.12.2021г. около 02:00 часа, лек автомобил „Пежо“ с 19-годишен водач от гр. Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост между с. Лиляново, общ. Сандански и местността „Попина лъка“, на десен завой е навлязъл в насрещната лента за движение, излязъл е в ляво от пътя и се е блъснал в крайпътно дърво. С болки в коляното е пострадала 19-годишна пътничка в автомобила, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 04.12.2021 г. около 18:05 часа на бул. „Св. Димитър Солунски“ в гр. Благоевград, лек автомобил „Ауди“ с 21-годишен водач от с. Дагоново е блъснал 62-годишна жена от Благоевград, пресичаща пътното платно на пешеходна пътека. Пешеходката е пострадала с фрактура на дясната ръка и множество охлузвания. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

Добавете Вашия коментар

TOP