Катастрофа и бой на кръстовище в Разлог

20 Февруари 2024 | 10:29
1 коментара
Криминално
Благоевград
Катастрофа и бой на кръстовище в Разлог
Около 11:00 часа на 19.02.2024 г. на кръстовище с кръгова организация на движение между ул. „Опълченска“, ул. „Черна река“ и ул. „Стара планина“ в гр. Разлог е станало ПТП, при което товарен автомобил „Мерцедес“ с 31-годишен водач от гр. Разлог, потегляйки от кръстовището е блъснал 48-годишна жена от града, която е полагала обществено полезен труд в община Разлог за получаване на месечни помощи.

След реализираното ПТП, полагащ обществено полезен труд 53-годишен мъж е нанесъл удар с юмрук в областта на лицето на водача, при което той е потеглил с  автомобила и е блъснал 36-годишна разложанка, която също е полагала обществено полезен труд.

С контузия в областта на коляното е пострадала 48-годишната жена, а с контузия в областта на ходилото – 36-годишната. След извършен медицински преглед, същите са освободени за домашно лечение.

Водачът на автомобила е пострадал с контузия в областта на окото и е настанен за наблюдение в МБАЛ-Разлог със съмнение за комоцио. 53-годишният мъж от гр. Разлог е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

На участниците в инцидента са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

Добавени коментари

Сигани публикува:
20 Февруари 2024 | 17:15
Цигани,курбати

Добавете Вашия коментар

TOP