КАРМИЧЕН Меркурий влиза в знака Лъв: ако сте ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ мерете си приказките, ВЕЗНИ, БЛИЗНАЦИ, ВОДОЛЕЙ решаване на трудности

29 Юни 2019 | 13:58
0 коментара
Любопитно

Днес Меркурий влезе в знак Лъв и ще измине един много интересен и вълнуващ път.

Този транзит ще ни помогне да вземем най-доброто и светлото от нашето специално лято.

До 8 юли Меркурий в Лъв ни прави смели, творчески настроени, готови и всеотдайни в забавленията, усмивките и себеизразяването си.

Идеално време за програмиране на нови начала, за нови приятелства и съзидателни проекти. 

Седмици на вътрешни вълнения, пречиствания, съживяване - нови чувства и начинания в дома, семейството, в проявление на собственото ни Аз, по - интуитивно, творческо, истинско, без пози, грим и неподвластно на чужди рамки. 

На 8 юли Меркурий става Ретрограден в знака Лъв и така ще продължи до 19 юли:

Това огнено планетарно влияние вдъхновява повече емоциите зад думите и мислите и провокира страстните реакции, които от своя страна запалват пространството с електричество.

Ретроградният Меркурий не е най-доброто време да подпишете договори или да правите големи покупки, но е прекрасно време за релаксация, размисъл, преоткриване на себе си!

Овен  – Отделете време и внимание на нещата, които ви забавляват. Повече общуване със семейството ще ви се отрази добре сега. Недоразумения с половинката няма да липсват, може да се постараете да питате за какво става въпрос вместо да мислите от името на другите. Спокойно може да се върнете към неща, които сте започнали, но не сте довършили.

Телец – Недоизказани думи, могат да бъдат в основата на семейно – битово напрежение, което в крайна сметка да доведе до изясняване на ситуацията. Трудно може да излезете на глава с хората около вас, чуйте ги - казват ви неща, които са ви необходими. 

Близнаци – Говорете повече с приятели и роднини, заявете позицията си. Трудно, може да планирате ежедневните си срещи, разговори и преговори, тъй като сега техния брой се увеличава, а също така търпи и постоянна промяна. Това не би следвало да ви затруднянва, а напротив да ви помогне да развиете скрия си потенциал за общуване. 

Рак – Преди да решите да помагате на някой се постарайте да разберете дали има нужда да го направите. Занимайте се довършването на старите си проекти. Новите начинания започнати сега със сигурност претърпяват промяна след време. 

Лъв – Не оставяйте неизказани вашите мисли. В този период би било хубаво да се постараете да не се изкушавате да взимате бързи решения, а също така да давате бързи отговори. Мерете си прказките, тъй като е възможно да кажете нещо пред някого и след това да съжалявате. Твърде вероятно е да сте прави за това, което казвате, но ще си навлечете неприятни емоции за кратко време. 

Дева – В този период е възможно да научите различни тайни, но определено не ви се препоръчва да споделяте вашите, тъй като след време е възможо да бъдат използвани нечестно спрямо вас. Също така сега не е времето, в което да взимате и давате пари на заем, тъй като е възможно да не успеете да се справите с поетите ангажименти. Това не изключва успешното решаване на стари финансови задължения. Може да ви върнат пари, а е възможно и вие да направите това. 

Везни – Обърнете внимание на приятелите и покровителите си. Работата ви в екип е най-добрия път към успеха в този период. Нараства желанието ви за срещи с приятели и посещението на повече мероприятия със забавно – социален характер. Желанието ви за забавление нараства, а също така и нуждата от приятни романтични изживявания. Разбираема е неувереността ви в настоящата връзка, но решението не е в смяна на партньора или добавяне на нов, а в решаване на трудностите.

Скорпион – Вероятно е сега да ви бъде трудно да реализирате заложените ви цели и задачи в реда, който желаете. Честата смяна на приоритетите ви няма да бъде изненадваща. Бъдете особено внимателни в разговорите си с началството, за да си спестите конфликтни ситуации. Имате добри възможности за реализация, но ви е необходимо да се отпуснете и просто да следвате ритъма на живота. 

Стрелец – Ако не се заглеждате много в миналите си грешки имате възможността да реализирате изоставените си проекти. Твърде вероятно е сега да опитате да ползвате стари източници на информация. Разширявайте мирогледа си. Планирането на лятната ваканция е хубаво да го оставите за друг период.

 Козирог  – Това е времето, в което може да ви се наложи да обсъдите с вашите партньори финансови въпроси. Търсите и получвате подкрепата на другите, но може да се окаже, че не я разбирате. Паричните въпроси, може да се окажат не това, което очаквате. Проблеми със здравето ви нашепват, че не сте на правилната пътека.

Водолей – Подписване и преподписване на договори и актуализиране на стари задължения, могат да бъдат актуални сега. Хубаво би било да не предоговаряте каквото и да било, тъй като е възможно да има дребен шрифт. Сега за вас не е най-лесния момент, в който да вземете правилните решения свързани с вашите партньорства, но за сметка на това може да получите необходимата ви информация. 

Риби – Детайлите са тези, които управляват ежедневието ви сега, а това може да ви отдалечи от цялата картина. Трудностите в ежедневните дела са провокирани от непостоянство в желанията за това, с което искате да се занимавате. Интригите на работното ви място няма да ви липсват, но вместо да ви пречат ви помагат. Запазете спокойствие и не сваляйте летвата до тази на вашите колеги, така може да се задържите над тях. В крайна сметка след цялто объркване със сигурност ще знаете, с какво искате да се занимавате поне до средата на годината.

Добавете Вашия коментар

TOP