Карадайъ закри кампанията в Рибново: Време е за ДПС! Поемаме ангажименти да спрем обедняването

31 Март 2023 | 07:43
1 коментара
Политика
Благоевград
Карадайъ закри кампанията в Рибново: Време е за ДПС! Поемаме ангажименти да спрем обедняването

 

ДПС поема конкретни ангажименти, за да се спре обедняването на хората, което е най-големият им проблем. Време е дневният ред на хората да бъде дневен ред на НС. Това ще стане само ако ДПС е част от мнозинството на народното събрание, което ще излъчи редовен кабинет, които да решава проблемите на хората. Време е за ДПС!

Рибново1

Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ при закриването на кампанията в село Рибново, малко след като откри паметна плоча в памет на героите на демокрацията от 1964 година.

Рибново2

На събитието присъстваха заместник-председателят на ДПС Йордан Цонев, който е водач на Великотърновската листа и втори в листата за Благоевград, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, експертът по социална политика д-р Хасан Адемов, кметове, общински съветници, областни, общински лидери на ДПС от Родопите, както и хиляди симпатизанти на ДПС. Водач на листата е Делян Пеевски.

Рибново3

Героите на Рибново платиха с живота си, здравето си и свободата си цената на днешната демокрация, която имаме и целият свят трябва да знае за тези героични събития - в името на честта и достойнството, в името на съхраняване на културата и традициите на нас, родопчаните, заяви Карадайъ.

Рибново4

Тук, в Рибново, в този паметен ден, в свещения месец Рамазан, когато празнуваме рождения ден на обединителя д-р Ахмед Доган, който посочи пътя за развитие на страната ни, няма да даваме празни обещания и надежди, а ще поемем ангажименти за решаване на проблемите на хората, каза председателят на ДПС.

Рибново7

Той обяви и останалите приоритети на ДПС наред със спиране на обедняването:

Рибново9

Поемаме ангажимент, ако участваме във властта, за ефективно и целенасочено използване на целия ресурс на ЕС, предвиден за България. Също така за ефективно и целенасочено подпомагане на уязвимите групи от населението, достъпно здравеопазване, качествено образование, предвидима среда за развитие на бизнеса, съдебна реформа, но не със смяна на персони, а такава, която да гарантира независимостта и ефективността на съдебната власт. Приоритет за нас ще е развитието на регионите с фокус към малките населени места и малките общини, както и спешни антикризисни мерки и стартиране на Стратегическия план за земеделие, с приоритет на малките земеделски производители, животновъди и преработватели, заяви Карадайъ.

Рибново10

Той припомни мотото на кампанията - Разум, отговорност и диалог.

Рибново11

С разум чухме проблемите на хората, с отговорност поемаме ангажимент за изпълнението им. В диалог трябва да намерим устойчивите политически формули за решаване на проблемите. Затова е време за разум, отговорност и диалог. Време е дневният ред на хората да стане дневен ред на НС и на следващия кабинет.

Рибново13

Време е за ДПС, в името на обединението, за бъдещето на децата и внуците ни, за развитието на страната, призова Карадайъ.

Добавени коментари

Асие Шахин публикува:
01 Август 2023 | 14:08
Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ

Добавете Вашия коментар

TOP