Карадайъ: Ще подкрепим първия мандат

19 Май 2023 | 10:10
1 коментара
Политика
България
Карадайъ: Ще подкрепим първия мандат

Полагаме усилия да има изход от политическата криза в България, защото без такъв няма как да решаваме проблемите на хората и на държавата, а има множество кризи в страната.

Това каза пред журналисти в парламента председателят на парламентарната група на ДПС Мустафа Карадайъ.

На въпрос дали ще подкрепят първия мандат, Карадайъ отговори с „да“ и добави, че се отнасят много сериозно към тази тема.

"Дори вчера ви казах и за експертите", посочи той.

Попитан дали имат имена, той каза, че все още няма.

Карадайъ отбеляза, че законите, свързани с правосъдната система, вчера са били разгледани в правна комисия, докладът е готов и на председателски съвет са решили да предложат на Народното събрание да ги включат като точки в дневния ред и да се занимават с тях. 

Източник: БТА/Никол Николова/снимка:БГНЕС

Добавени коментари

Марио Асьов публикува:
01 Август 2023 | 14:05
Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ

Добавете Вашия коментар

TOP