Карадайъ: Единственият държавник в най-новата ни история е Ахмед Доган

16 Юли 2020 | 07:31
0 коментара
Политика

Ние 30 години сме пазители на мира и демокрацията. Поздравления за младежката организация на ДПС, не се поддадоха на провокации. Защитиха конституцията на Република България. Проблемите на жълтите павета се решават на жълтите павета"

Това каза на извънредно изявление в Народното събрание председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, предава Евроком .

 

"Опитите да ни включат в политическото блато, което е в следствие на войната на институциите, няма да успеят. Още в началото ние заявихме, че това ще доведе до политическа, парламентарна и конституционна криза", заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

 

Проблем на Росенец няма, ако някой има претенции, то има компетентни органи, които могат да се сезират. "На Росенец бяха едни бутикови партии с дежурните протестъри. Както и агитки, които вчера чухме кой ги организира. Проблемите на жълтите павета се решават на жълтите павета", заявиха още в своята декларация от ДПС.

 

"Може би за това бяха на "Росенец", но не им се получи. Ние 30 години сме пазители на мира, сигурността, демокрацията и евроатлантическата посока на развитие на страната. Поздравления за МО на ДПС, които бяха на висота. Не се поддадоха на провокациите, не допуснаха да се реализира предварително подготвения сценарий за посегателство върху частна собственост, на единствения държавник в най-новата ни история д-р Ахмед Доган. Защитиха Конституцията на Република България, законността, демокрацията, правото на неприкосновена собственост, мира и сигурността на страната", каза още председателят на ДПС.

Добавете Вашия коментар

TOP