Карадайъ: Борисов беше прекият участник в акция "Росенец"

19 Април 2021 | 15:23
1 коментара
Политика

"Прекият участник в акцията край Росенец беше г-н Борисов и други негови изпълнители. Вижда се от кадрите и техните действия. Техните координирани действия с "Да, България" да не ги прехвърля към нас".

Това обяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след консултациите с президента Румен Радев по повод вчерашното изказване на премиера Борисов, че действията на Христо Иванов от миналото лято край сараите на Ахмед Доган са "добре координирана акция с ДПС".

Междувременно Карадайъ за пореден път подчерта, че ДПС няма да подкрепи правителство, предложено от ГЕРБ или БСП. "Моделът на правене на политика на омраза, разделение и противопоставяне, на арогантност и агресия в момента продължава от една парламентарна група в НС. Според нас този модел на правене на политика трябва да бъде променен", коментитра още Карадайъ.

Той подчерта, че ДПС досега не са водили разговори за съставяне на правителство с нито една партия.

Добавени коментари

К.ур за турските чифути и башибузуци от ДПС публикува:
19 Април 2021 | 19:41
така е мама ти да е.ба и на гнусния чифут. От кадрите се вижда, че в лодката е Борисов , а гребецът е радефф-кунилингвата, мама ти да е.ба гнусна турска гадна! Жалко, че на Бай тощшо не му стигна времето вашта мама чифутска да е.ба!

Добавете Вашия коментар

TOP