Кандидатът за кмет Стефан Делиов представи основните акценти от програмата си

13 Юни 2021 | 15:42
2 коментара
Общество

Стефан Делиов, кандидатът за кмет на Община Благоевград, публикува в страницата си във Фейсбук някои от основните аспекти от предизборната си програма: “

- НЕ струва почти нищо и може да бъде започнато от първия ми работен ден като кмет на Община Благоевград! - Привличане на външни инвестиции, с цел откриване на нови работни места. - Създаване на временен екип, с цел търсене на инвеститори; - Икономически облекчения за привлечените чужди фирми на територията на общината; - Бързи административни услуги до разрешение за ползване на общински терени; - Данъчни облекчения; - Разсрочени плащания. - Визуално красив, зелен и подреден град. -Асфалтирани и подържани улици и тротоари; -Повече зелени площи, паркове и градинки; -Осветление; - Общински тротоарни площи без разположени автомобили върху тях, без позиционирани стоки от складовите бази на частници, с цел приветлив изглед; - Чист и подреден град; - Богати спортни и културни календари. - Разрешаване на проблема с минералната вода в града. Превръщане на Благоевград в Туристическа Спа дестинация, предпочитана за почивка от туристите. Преобразяване на Ски писта „Картала“ в „снежна приказка“ за да привлечем почитателите на зимните спортове. - Решаване на проблема с четириногите ни приятели. - Реконструкция на съществуващия кастрационен център и назначаване на ветеринарен лекар на постоянен договор; - Изграждане на постоянен приют за настаняване на бездомни кучета и котки до тяхното осиновяване; - Партньорство с други европейски държави с цел спасяване и намиране на постоянен дом за четириногите ни приятели. - Разрешаване на проблема с мръсния въздух. - Актуализиране на глобите за замърсяване на въздуха. Засилване на контрола върху дейността на промишлените предприятия; - Стимулиране закупуването на електрически автомобили; - Информираност за граждани по програма „Енергийна ефективност“. Запознаване на хората за възможностите за преминаване от твърди горива към електричество или цялостна газификация с възможност за възвръщане на част от вложените средства. - Гласувайте с номер 4, Ние, гражданите заедно можем да вървим към по-добро!” Това написа Стефан Делиов.

Според младият кандидат, не бива да се дават неизпълними обещания. Всеки от впунслите се битката трябва да заложат на реални цели и да работят усърдно за тяхното постигане в общия интерес за развитието на общината.

Добавени коментари

Ехо публикува:
14 Юни 2021 | 07:19
Бегай бе, палячо!
Ввра публикува:
13 Юни 2021 | 17:18
Общи приказки. Дрън, дрън

Добавете Вашия коментар

TOP