Кандидатът за депутат от ГЕРБ Ал.Мацурев: В Банско по различни програми има привлечени около 20 млн.лева инвестиции за последните години

11 Март 2021 | 08:28
45 коментара
Общество

Кандидатът за депутат от ГЕРБ Александър Мацурев днес припомни в цифри и факти реалните и видими неща постигнати  от неговата работа като депутат, от колегите му и правителството за Банско и региона. Това не са просто цифри, а реални неща, ако отново бъда подкрепен от хората, аз  ще продължа да давам цялата си енергия за развитието на градската среда,каза още Мацурев.

Ето и фактите: 

- Само за последните години инвестициите в община Банско по различни програми и проекти е около 20 млн. лева.

- Развитието на #инфраструктурата в областта е от ключово значение за целия регион.

- Премиерът Борисов обяви, че има отделени средства за Банско и работата по проектите няма да спре, дори по време на пандемия.

Половината от строителните дейности по тунел „Железница“ на АМ „Струма“ вече са изпълнени. Това е най-дългият пътен тунел, изграждан досега у нас.

Напредва работата и по виадукта преди тунела по посока Кулата.

  •  През декември с постановление на Министерски съвет община Банско получи близо 7 млн. лв. Средствата ще се изразходват за ремонт на уличната мрежа.
  •  Изграждане на новата част на ул. „Глазне” в Банско с бюджет 1 млн. лева.
  •  Предстои реконструкция на улица „Тодор Каблешков” с близо 1,4 млн. лева и част от ул. „Пирин” – 1,3 млн. лева.

По бюджета на общината са преведени над 860 хил. лева за реконструкции на две улици в Добринище.

Реконструкция на част от ул. „България", част от ул. „Цар Симеон", както и пълната реконструкция на ул. „Глазне" в Банско - със средства от Държавен фонд „Земеделие“ се подмени изцяло и битовата канализация.

1, 4 млн. лева бяха отпуснати за ремонт на коритото на река Глазне, на юг от моста на ул. „Найден Геров”. Стените на реката бяха укрепени още през 2017 г.

Сградата на общинската служба по земеделие в Банско, сградата на кметството в Добринище и сградата на кметството в село Места се санираха със средства от програма „Развитие на селските райони“

Чисто нова и прекрасно облагородена градинка беше изградена в гр. Добринище

Изцяло се изгради южният участък на ул. „Найден Геров" в Банско. Така се завърши околовръстният път в града, който осигури и директен достъп на туристите до кабинковия лифт.

През август приключи реконструкцията на ул. „Георги Темелков". Там бяха инвестирани близо 640 хил. лв. отново от Фонд „Земеделие“.

Добавени коментари

Не разбирам?! публикува:
12 Март 2021 | 13:06
Аз въобще не сравнявам Икономов с Мацурев.Нито с Владо Колчагов,нито с Тасе гуе,нито с Гипсове,нито с Гошо Бенинци...ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ! Не споменавам умишлено една кръгла нула /0/ - Бего.За такъв тъпунгер не си заслужава да хабим мастилото! Вижте му трудовият стаж и образование!
До тава е раваншизъм публикува:
12 Март 2021 | 11:55
Да,Икономов действа реваншистки!Игнорира и потъпка всички ,които го подкрепяха в началото,тичаха и му печелеха избори!Остави около него само Бего,който одавна му копае гроба и при първи удобен случай ще го бутне в него!
Мария-а-а,Това е реваншизъм! публикува:
12 Март 2021 | 10:02
Значи: "Спечели и им натрий носа!". Е,сега разбрахме за какво е борбата-за забогатяване ОЩЕ и за разчистване на сметки. А Мацурев това го умее.Той го е доказал,след като нахапа и ръката,която го е направила депутат!
Ха ха публикува:
12 Март 2021 | 08:00
Наистина този високомерник и наглец найстина трябва дапойска прошка. От доста хора който бяха до него. Но той няма очи да ги погледне. Достатъчно е нагъл. Дори и борса си взимаше. Нему беше достатъчно това което открадна. Кога ли ще му потърсат ресто. Късно или рано трябва да има справедливост.
Христянин публикува:
12 Март 2021 | 07:27
Икономов един съвет. Тази неделя е прошки. И помисли СИ,че ти лично имаш да искаш прошки от много хора. Вместо да накараш окражението ти само да пишът помии. Нетели Срам бе християнин.
Мария публикува:
12 Март 2021 | 07:10
Мацурев пожелавам ти УСПЕХ! И след това натрим носа на тези който пишат тук.Ти ги знаеш те нямат друга работа. Те пишат за тех си ха ха ха
До Владо публикува:
12 Март 2021 | 07:05
Май нямаш друга работа та само писуваш.
Банко публикува:
11 Март 2021 | 22:28
Бански ти за изтривалка не ставаш стигни нивото му и че си думаме. Погледни се в огледалото и виж разликите таквия простаци ги неча никъде най фного да му лъскаш обущата или да миеш градските кенефи
Банси публикува:
11 Март 2021 | 22:20
тая курва Мацурев и за член не стануваа за депутат да не думаме
Глейте си работата публикува:
11 Март 2021 | 17:52
Кой я знаа Ангелинината бе тааа на нито едно мероприятие не се е покажала и си подминова людето е тава ако ми е народен представител че се фърла от глазне
Стига глупости! публикува:
11 Март 2021 | 17:45
Айде тия црепки да престанат с това колко бил направил Мацурев! И той е направил колкото Икономов! НИЩО! И да престават да се изказват от името на всички банскалии! Ако вие мислите така-аз и много други не сме на същото мнение! Вие можете да разказвате какво на вас са помогнали Икономов или Мацурев,как са ви дигали краката или тем подобни,но не ни включвайте към вас! Говорете само от собствено име!
Бай Хой публикува:
11 Март 2021 | 17:42
Затова гласувайте за другата депутатка от Банско Елена Ангелинина, поне е по красива и по умна и по учена от тоя тип
Въпрос публикува:
11 Март 2021 | 17:16
Ти бе,тикво гологлава,ТИ какво извади от твоя джеб,за да дадеш за Банско??? Ако си извадил един лев-колко си взел след това да наваксаш? И стига сте се хвалили с Икономов какво сте направили за Банско - ние гледаме!Какво сега ми пишеш-от тая програма,от оная програма? Ние знаем! Ти си дал,Икономов бил дал,Бойко бил дал...Фного сте дашни бе,айдуци мръсни! Скрийте се в миша дупка и не се показвайте повече никога!Знаем и защо ви е мерак пак да сте там.Нали е много "работа",много "трудно",ама да крадете! Срам немате!Разбойковци!
Друг банскалия публикува:
11 Март 2021 | 16:50
Бъдете разумни! Видяхме и Икономов,видяхме и Мацурев. Искаме нови и честни хора.Всеки хвали или Икономов,или Мацурев - в зависимост кой на кого е пуснал трохички.Не е важно какви са били - бедният се радва и на по-ситни трохи.
Сашо публикува:
11 Март 2021 | 16:50
Нема таков изцъклен гей като тоя плужек!Боклук от секаде,ама пълен боклук!Нищо не направи за Банско,се е направил свирка на Гипсовето и се кандидатира за депутат!Лайно мръсно
Банскалия публикува:
11 Март 2021 | 16:28
Па се караме за политици. А трябва да сме обединени, да се пазим, живеем в един град! Мацурев и Икономов се скараха, защо и ние да се караме заради тях?
До Banski публикува:
11 Март 2021 | 15:37
Облечи си Banski и иди Добринище на плаж ха ха
Ваня публикува:
11 Март 2021 | 14:41
Помогна на Банско повече от сечи друг ясно ле ви е
Banski публикува:
11 Март 2021 | 14:14
To bokluk da si hodo v dobrinishte toi samo na tqh pomaga
Искра публикува:
11 Март 2021 | 13:48
Едни и същи тролове пишат тука но под различни имена.
Дани публикува:
11 Март 2021 | 13:39
Хора, които немогат да достигнат нивото му започват да го плюят. Селяци! Банско е с теб, Сашо! Знаем ги едни и същи си пишат, които ги е яд на това, което постигна. Винаги си сред нас, помагаш и ни изслушваш, нито се надигаш, нито се криеш. Върви гордо напред и не обръщай внимание на тези, които са в краката ти!
П. Тончева публикува:
11 Март 2021 | 13:27
Господин Мацурев, вдигнете високо главата и с уверена крачка смело напред!
До Сашо публикува:
11 Март 2021 | 13:26
Сашо ,хич да ти не пука,знаеме ги кои писуват.Давай Сашо,Банско е с тебе!Искаме те депутат!Успех!!!
Банско народе публикува:
11 Март 2021 | 13:17
В Банско хора са Разумни и ще гласуват разумно.
Лили публикува:
11 Март 2021 | 13:07
Извинете но просто не накараха да пиша за кмета на Добринище и аз го написах. Нали знаете кой един господин с голямо Г
Хората публикува:
11 Март 2021 | 13:03
Икономов ако вземем химикалка да пишем за теб. Щени свърши мастилото сприсе. Ако съм теб щесе скрия и няма дасе показвам. Но наглостта ти е много висока. ИКОНОМОВ ТИ СИ ПОЗОРА ЗА БАНСКО!!!
До Икономов публикува:
11 Март 2021 | 12:54
Може ли вече да престанете да плюете по Мацурев,който по време на пандемия помогна на цялата община!!!!Всички знаем кой пише тук помия-Деси Мунина,чийто мъж Фалира Топлофикацията и Мито Клечеров,който без вуйчо му е загинал, да добавим и Бего ,който за някъде глади панталон!!!!!Не сте вече в общината и ви пречи.Там сега хазната е пълна,как не сте вие там да се налапате още!Не ти стигна Икономов досега ,та още искаш!!!!С какви очи вървиш по Банско,появяваш се пред хората без срам,че ни вдигнаха данъците, за да плащаме твойте заеми!Не ,не сме прости люде в Банско!Няма да успееш,колкото да плюеш!Няма да си в НС. никога,никога......
Лили публикува:
11 Март 2021 | 12:37
Той сега е и с един от Добринище казва се драгунчовия кмет,кмет дето неможе да пише и има подчинени който му козируват, защото немогат да си намерят друга работа едни некадърници даже и са си повярвали,но и много скоро ще приключи и тяхното кадруване .Пази Боже сляпо да прогледа!
Петя публикува:
11 Март 2021 | 11:58
Да това е вярно за Перлеш в ДОбринище купи сградата и изгони собственика на кафето..мърша
Без коментар публикува:
11 Март 2021 | 11:08
Не нужно много-само му погледнете тъпата физиономия и ще добиете представа. Само се чудя как Бриндо не е дръпнал червената лента,за да му спести коментарите и да го спаси от "народната любов"?!
Айде,нема нужда публикува:
11 Март 2021 | 10:57
Ще ми разправят некои колко е велик! Това е човек без капка трудов стаж.Ако не беше баща му управител на почивно дело да го направи барман,немаше да има и един ден стаж.А какво е завършил? Купи си диплома от некакво пловдивско училище и сега се перчи с нея.Сега вече си намери нова професия - "депутат" и иска да се абонира за нея до живот.Дано не се намерят хора да му повярват,освен некои от Добринище като човеко с 13-те букви!
Ал Мацулайно публикува:
11 Март 2021 | 10:44
Оставете ме бе, Икономов е виновен! Аз само искам да съм добре, да ми е пълен джебо, далаверката ми да върви! Защо се занимавате с мен? Гласувайте за мен, че Мацулайнския хан пара за ремонт му требва, жената и тя пара иска! Джипо и той да не кара на вода? Гласувайте за мен!
Петър Й. публикува:
11 Март 2021 | 10:36
У бе, келеме! Ти най-много интриги и номера си правил от сички! Колко люде си изпатиха от теб ! Я да изброим далаверките - 21 век в Добринище, апартамента в Банско, Ваджо склада, фабриката. Я кажи господин Лъжа, Деси Тодорова как е? Ти си срам за града бе!
Падение! публикува:
11 Март 2021 | 10:35
Извинявам се,НО не може някаква пикла да ми внушава колко уникален,колко "велик",колко недосегаем е едно мазно леке като Ал. Мацурев!!! ДА! Те не можаха с Георги Икономов да си поделят ограбването на Банско,НО,за това, че е уредил на някой детенцето в детска градина,която не му е в района ,но родителката настоява да е там,за това че е "набутал" някоя дама на работно място,което не заслужава,че няма ценз,че е направил редица такива дребни "услуги",но забравяме и си затваряме очите колко и какво е присвоил!Скараха се с Икономов,защото не можаха да се разберат какво на кой да е,а не че единият е милял за Банско повече от другия.Точно за това е "борбата"-ЗА КОКАЛА!Отнася се за всички кандидати,независимо от коя партия са! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ? Ако не сте-толкова по-зле!Не е нужно някой да ни затваря очите,за да ги виждаме в друга светлина-и единия,и другия! Вече ги видяхме!Дайте ДРУГИ!
Банскалия публикува:
11 Март 2021 | 09:31
БАНСКАЛИИ не забравяйте че родата управляваше банско - райна икономова прецедател на читалище никола вапцаров банско, георги икономов -кмет, димитър клечаров юрист консулт в община Банско, десислава клерчарова пиар в община банско, димитър мунин служба ТСУ община Банско в последствие фалира топлофикация банско. КРАДЕШЕ СЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО
Банскалия публикува:
11 Март 2021 | 09:31
БАНСКАЛИИ не забравяйте че родата управляваше банско - райна икономова прецедател на читалище никола вапцаров банско, георги икономов -кмет, димитър клечаров юрист консулт в община Банско, десислава клерчарова пиар в община банско, димитър мунин служба ТСУ община Банско в последствие фалира топлофикация банско. КРАДЕШЕ СЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО
ване публикува:
11 Март 2021 | 09:31
абе най големия ле си ков си ама верно опиша тебе си най големия боклук си
Деси публикува:
11 Март 2021 | 09:17
Уникален!Уникален!Уникален!Уникален!УСПЕХ САШО!
най големия публикува:
11 Март 2021 | 09:09
Мазен,лицемерен,ехиден,интригант,подъл,сарошин дето пращаше проверки по всички заведения данъчни нап нои хеи е как така всичко забравихте бре люде а колко хора уволни Тодор Тренчев от подземлената а сега се целуват пу да ви и на мръшите? До кога така?
Симона публикува:
11 Март 2021 | 09:08
Неможете да се хванете на малкия пръст на Мацурев, излезнете с истинските ви имена, какво се криете и пръскате злоба.Той направи много и за града и хората, а вие какво направихте?! Разделяй и владей, ама няма.
Боре публикува:
11 Март 2021 | 09:03
Убу че беше Мацурев, че иначе в Банско нема да имаше нишчо. Кое е бе от Икономов, кой отпусна парите да нее от Икономове да ги докара или там ги нале.. на Мацурев делата са видни по градо, в тоо сайт едни и същи коментари си пишете вече.. падна ви и рейтинг и всичко
Виолета публикува:
11 Март 2021 | 08:53
Достоен човек и политик, социално ангажиран, отдал безрезервно сили и енергия за демократичното развитие и просперитета на Банско и страната.
Илияна публикува:
11 Март 2021 | 08:49
Успех и напред господин, Мацурев!
penko kmeto публикува:
11 Март 2021 | 08:43
gipsovete stroiha vsichko sa neka te da te napravaa deputat dane vane benin banenski nalapaaa se se pa iskaa
тасе гуе публикува:
11 Март 2021 | 08:40
Безсрамник лелелелеле, та това са проекти на икономов твоя проект е затворен бар 21 век в добринища нали с дутка искахте да го купите и затворихте единственото кафе или бъркам

Добавете Вашия коментар

TOP