Кандидатът за депутат от ГЕРБ Александър Мацурев: Докато другите само говорят, ние имаме ясни решения!

12 Септември 2022 | 13:54
25 коментара
Политика
Кандидатът за депутат от ГЕРБ Александър Мацурев: Докато другите само говорят, ние имаме ясни решения!

Скокът на цените на тока и газа напомпа инфлацията до двуцифрени числа. Докато другите само говорят как щели да ги свалят обаче, ние имаме ясна стратегия. Това каза кандидатът за депутат от ГЕРБ Александър Мацурев.

Програмата на ГЕРБ със спешни и средносрочни кризисни мерки предвижда 8 стъпки, с които ще бъде овладяно поскъпването на енергийните източници, а гражданите ще бъдат компенсирани за инфлацията, докарана от „промяната“.

Сред набелязаните мерки са:

увеличаване на обхвата и размера на помощите за отопление;

осигуряване на държавна подкрепа за компенсации на увеличените цени на енергоносителите за лечебните заведения, образователните институции, социалните услуги, религиозните храмове, културните институции и земеделските производители;

незабавно обявяване на публичен и прозрачен международен търг за избор на доставчик на втечнен природен газ;

Всички мерки можете да видите тук: https://www.gerb.bg/…/GERB_programa_antikrizisni_merki%2520…

Ние сме ГЕРБ и сме по-силни от хаоса!

 

Купуването и продаване на гласове е престъпление!

Добавени коментари

7 публикува:
17 Септември 2022 | 12:58
Че дойде видов ден. По принцип Банско мрази предателите. Сашо се мачи ама не влезе. Убаво е Банско да има депутат. Не е само той кандидат. Колко са реални шансовете ще определят хората на 2 октомври
До смешниците публикува:
13 Септември 2022 | 13:05
Ей смешковци! Кадев подкрепя Мацурев и то преди година имаше във фейсбуук на общината призив за подкрепа на Мацурев! И е нормално кмета да подкрепи единствения кандидат с реален шанс да влезе! Защото после е зависим от неговата помощ! Айде малко по сериозно бе балъчета! Мацурев ще е депутат и е единственият кадърен за това от града ни!
Банскалия публикува:
13 Септември 2022 | 12:28
Надето Самарджиева преди 2 години агитираше за Икономов на местните избори(нищо,че тя беше в листата на ВМРО тогава),а сега се оказва,че Икономов ѝ връща жеста и дава своята(мизерна) подкрепа за нея.Сега всички Републиканци,начело с Владо Кушлев и Деси Фидосова са за генерал Янев!
1×1=1 публикува:
13 Септември 2022 | 09:35
Света се пали баба си я чете,каквото и да се говори за народа няма песен, всички са лакумници и знаят две операции събиране и умножение с числа различни от нула и едно.
Мигленке-е! публикува:
13 Септември 2022 | 09:16
Ами погледнете се "ма"!С едно и също хвалите Мацурката--едно и също ви се отговаря! Така,че замълчете и продължете да го хвалите с едно и също.И ще се отговаря по същия начин! За да не пишете едно и също отговорете на въпроса зададен няколко пъти преди време--за хлебозавода,например.И колко и какви работни места отвори "отворкото" с "докараните милиони"? Вие броихте ли му ги??? Па като толкова го "обича" кметът-нека и той да излезе в официалната страница на общината и да го подкрепи! Ама самият кмет,а не вие да пишете колко много го обича "кметът и цялата община"!Това беше едно време,когато Монтофонецът накара "цялата община да обича Мацурев",та чак и депутат го набута!Е да!Ама сега не е така!
"Научи се да пишеш"-ТИ! публикува:
13 Септември 2022 | 09:02
Погледни се бе,кретен Мацурев--"тезИ,коЙто се опитват да пишат".Когато правиш забележки първо погледни себе си и дипломите които си купувате!
Информиран публикува:
13 Септември 2022 | 00:45
Коментарите във всички статии на този скапан изнудвачески сайт ПИРИНСкО, където , ако си платиш ти слагат червена лента и спират коментарите, а ако не си платиш Бриндо единствен започва да коментира простотии. Бриндо е едно човече , много “интелигентно”. Затова и коментарите са му едни и същи !
Читател публикува:
12 Септември 2022 | 23:42
Само можем да пожелавам късмет на Мацурев и да не обръща внимание на тези коментари! НАДЯВАМ СЕ ЧЕ ХОРАТА ЩЕ СА ПО РАЗУМНИ ОТ ТЕЗИ КОЙТО СИ ЗНАЯТ САМО ЕДНО И СЪЩО ДАСИ ПИШАТ.
Георги публикува:
12 Септември 2022 | 23:25
Достоен и доказан човек и кандидат. Успех Сашо!
Научи се да пишеш публикува:
12 Септември 2022 | 23:16
МОЛЯ ТЕЗИ, КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА ПИШАТ КОМЕНТАРИ 1 ДА СЕ НАУЧАТ ДА ПИШАТ ПРАВИЛНО!!!
Миглена публикува:
12 Септември 2022 | 23:10
Мале да ли има за други хора, за които да коментирате. Оставете го вече Мацурев! Как не ви писна само да го плюете! Вероятно друга работа си нямате и други проблеми. Това го правят хора, които нямат работа и проблеми. Лека вечер ви пожелавам и обърнете внимание на вашите проблеми.
Ивайла публикува:
12 Септември 2022 | 23:00
Умен и кадърен млад човек. Може да даде много за Банско.С теб сме и само напред!
Банскалия публикува:
12 Септември 2022 | 21:53
Не че ще гласувам за Мацурев, ама той ли е виновен за всичко? Че Банско не го ли прати колко пъти в София? Ами щом го пращаме, да го пратим пак! Защо преди може, сега не? А вие дето пишате срещу него, колко от вас или може би вашите баби са гласували за него ?? айде моля стига плюхте, ама гласувайте и променете нещо!
Беден банскалия публикува:
12 Септември 2022 | 21:23
Мене ме е гайле дали че има дърва ,колко че чинаа и от дека да ги купа!Тава кажете ,а не ми писувайте само простотии!
До кандидат-депутатът публикува:
12 Септември 2022 | 21:15
А бе,пезевенк Мацурев,вече 1560 пъти с твоя ПР пишете за "твоите" милиони,за помощите и т.н.Веднъж не каза защо купи хлебозаводът в Банско и КОЛКО РАБОТНИ МЕСТА ОТВОРИ В БАНСКО И КОЛКО В "ЛЮБИМОТО" ТИ ДОБРИНИЩЕ???Това към твойта специалност "Маркетинг" ли е или "Стопанско управление",или "Лични финанси"? Тази твоя "политика" от кой институт придоби?Вземи се скрий в миша дупка или в някоя тоалетна на твоя Икономов приятел.Несретник загубен!
Биби публикува:
12 Септември 2022 | 19:13
Мацурка да ядеш моита курка.
Малина ли си,Капина ли си... публикува:
12 Септември 2022 | 18:30
По-скоро си Мацурка! Все едно си баба знаяла - все си него писала!Нищо ново под мацуревото слънце.
Хахах публикува:
12 Септември 2022 | 17:54
Само като му видите наглата стойка на снимката и ви ставя ясно що за стока е!
Горд ТЪП Банскаилия публикува:
12 Септември 2022 | 17:08
Абе Сашо, смешен си, като си пишеш коментари и пишеш смешните неща, които уж си учил...та учителите ти от началното училище в Банско още ти се подиграват, че едвам четеш..стига бе човек, излагаш се. Наистина...
Ивайла публикува:
12 Септември 2022 | 15:20
Въведете коментар...
пф публикува:
12 Септември 2022 | 14:52
тоо па кой беше
Малина публикува:
12 Септември 2022 | 14:43
Успех Сашо! Само ти заслужаваш да си там! Банско ти е благодарно за милионите дарения и помощи! Банско има дълг към тебе и ще го изпълни! Цяло Банско те подкрепя!
Банкси публикува:
12 Септември 2022 | 14:27
@Proud Banskalia! хората, които са ходили на училище с идиота, не биха се съгласили
Сменете го тоя! публикува:
12 Септември 2022 | 14:20
Кой написа тази програма?Нищо ново! Може би от у-ще "Димитър в Паница"? Браво -ще изтрепе рибата! И Стефчо Симитлийски ще му завиди!Само за него ще гласуваме.Ама някой друг път.
Горд Банскалия! публикува:
12 Септември 2022 | 14:02
Браво на нашия лидер! Ето това е програма с реални мерки! Ние сме ГЕРБ и сме по-силни от хаоса! Мацурев победа! Нека в парламента да влезат образовани и интелигентни хора като Александър Мацурев! Защо Мацурев? Ами ето защо - бакалаварска степен по „Стопанско управление“ в Пловдивския университет, диплома за висше образование специалност „Маркетинг“ от Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг в София, магистър по „Национална сигурност“ и „Финанси“, завършено училище за политика „Димитър Паница“ и „Института за политика“! Банско НАПРЕД! Мацурев ДЕПУТАТ!

Добавете Вашия коментар

TOP