Кандидатът за депутат Александър Мацурев, ГЕРБ: Гласувайте мъдро, за ред, правила, предвидимост и спокойствие за утрешния ден!

30 Септември 2022 | 13:50
5 коментара
Политика
Кандидатът за депутат Александър Мацурев, ГЕРБ: Гласувайте мъдро, за ред, правила, предвидимост и спокойствие за утрешния ден!

„ За един месец се видях с всички вас и чух проблемите ви. Знам, че искате нормалност, спокойствие и предвидимост за утрешния ден. Знам, че искате държавата да се управлява  от хора с качества и умения, а не от самозванци, попаднали случайно във властта. На 2 октомври имаме шанса всички тези наши искания да се изпълнят.Гласувайте с мъдрост и мисъл за по-доброто ни бъдеще, така се обърна към избирателите си в последния ден от предизборната кампания Александър Мацурев, кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС.

След едномесечната си обиколка из региона Мацурев разказа,че е видял притеснени гражданите за това как ще изкарат зимата, за доходите си, за несигурната ситуация в страната свързана с растящите цени и  инфлация.

„Аз ви познавам. Вие мен също. Срещахме се десетки пъти. Изговорихме най-болните теми, казахме си най-тежката истина в очите. Знам, че сте притеснени от задаващата се тежка зима, от спиралата от кризи, от постоянно растящите цени. Като част от екипа на ГЕРБ ви заявявам, че ние знаем как да се преборим с кризите и да сложим ред в хаоса. Правили сме го преди, ще го направим и сега!

Твоят глас е важен!

Подкрепи нормалността на 2 октомври!

 Бюлетината е номер 24, а преференцията е 105

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добавени коментари

"Гласувайте мъдро,за ред и правила..." публикува:
02 Октомври 2022 | 11:12
"Мъдро",колкото е мъдър самият Мацурев!"За ред",както го разбира Мацурев!"За правила",каквито създадоха гербаджии...Какво да говорим и мислим повече по Мацуревия призив,който сме го вкусили вече.Жалко,че той не го вижда.Е затова НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ТОЧНО ПЪК ЗА НЕГО!!!За всеки друг,но не и за него!
Икономов публикува:
01 Октомври 2022 | 09:31
Признавам че и аз ще гласувам за него. Няма как - трябва да се погрижим за бъдещето на Банско в тези тежки времена!
ощче публикува:
30 Септември 2022 | 17:14
Даже диплома по-тъпизъм,наглост и корупция има!Един път човек се лъже втори не.Няма да гласуваме за Мацурко.Банскалии зная много добре кое е добре за тях и Мацурев не е от тях!!!
Гроб публикува:
30 Септември 2022 | 14:47
Е нема таков Идиот,три пъти провал и па напина.
Горд съм от Мацурев! публикува:
30 Септември 2022 | 14:44
Браво на Мацурев! Единствено той притежава знанията и опита да защити интересите на банскали в предстоящата тежка зима! Диплома по „Стопанско управление“, диплома по „Маркетинг“ от Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг в София, диплома по „Национална сигурност“ и „Финанси“, диплома от българското училище за политика „Димитър Паница“ и „Института за политика“! Дълги години опит в политиката – общински съветник, заместник кмет и депутат! Ето това е гаранцията на Банско за благоденствие и просперитет! Мацурев, Банско ти желае успех! Изборът на Банско е МАЦУРЕВ! За да няма в Банско ГЛАД! Мръсни комунисти - вън от града ни!

Добавете Вашия коментар

TOP