Кандидатът на ГЕРБ-СДС за премиер Мария Габриел се среща с представители на партиите

11 Май 2023 | 08:25
1 коментара
Общество
България
Кандидатът на ГЕРБ-СДС за премиер Мария Габриел се среща с представители на партиите
Номинираната от ГЕРБ - СДС за министър-председател Мария Габриел ще се срещне с представители на партиите в Народното събрание.

По време на разговорите ще бъдат обсъдени темите, засягащи дневния ред на обществото и възможността за подкрепа на правителство, което да изведе България от политическата криза.

В срещите ще участва и ръководството на ПГ на ГЕРБ - СДС. В четвъртък Габриел ще се срещне с представители на ДПС, БСП и ИТН. Първата среща трябваше да бъде с коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България“.

В сряда вечерта, от пресцентъра на ПП съобщиха, че срещата се отлага за петък следобед, за да може и съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев да се включат в нея.Епицентър.бг/ снимка:БГНЕС

Добавени коментари

Асие Шахин публикува:
31 Юли 2023 | 18:40
Другите информационни медии трият коментарите за Якоруда. Явно властите окупирали града вече 20 години така нареждат. Жалко за това. Нищо няма да променят.В Якоруда никой не иска Беди, Карафеиз, Айша Х, Сабиха П.,Куцузо, Пачката, Джама, Кавалов, Хърльови и подлогите им. Есен на местните избори всички до един ще бъдат изметени. Тези управници са позор за града, обградиха се само с братовчеди, комшииски назначения и щуробаджанащина. Нищо не направиха за Якоруда , за 20 г управление..провал..дпс им би шута, но те още се надяват...всяко начало има и край..и вашият дойде..това ли е елита на Якоруда, които не знаят чужд език,които са неграмотни половината съветници,които не отвориха нито едно работно място за 20 години, които ви прогонена от Якоруда да се считате по чужбина на гурбет, а те тук си крадат и за тях чужбина е Общината..изберете нови хора, които са чисти и неопетнени, кадърни и честни, уважавани от хората, а не като тези крадливи мишки..които с крадени пари си купиха камиончета, джипове, коли, сватби на свинчета, екскурзии, вили...а не от заплатки

Добавете Вашия коментар

TOP