Кандидат за съветник от Възраждане в Благоевград осъден за побой над майка и дете

18 Октомври 2023 | 07:55
6 коментара
Общество
България
Кандидат за съветник от Възраждане в Благоевград осъден за побой над майка и дете
Кандидат за съветник от ПП Възраждане в Благоевград осъден за побой над майка и дете. Побойникът Костадин Митов е осъден от Районен съд Благоевград за побой над майка с дете в култовото заведение РАЙ, което се намира на алеята за парк Бачиново.

Как може такъв човек, който пребива жена и дете да бъде съветник?

Скандалното е, че осъден няма право да бъде кандидат за кмет или общински съветник.

Кой носи отговорност за авторитета на партия Възраждане в Пиринско?

Ще си подаде ли в ОИК - Благоевград заявление за заличаване и прекратяване на участието му в изборния процес?

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Кандидат за съветник от Възраждане в Благоевград осъден за побой над майка и дете
Кандидат за съветник от Възраждане в Благоевград осъден за побой над майка и дете

Добавени коментари

Марьо публикува:
22 Октомври 2023 | 11:22
Бриндо бащати и той е изпечен крадец, ти измамник а женати завърже на помия.
Росен публикува:
19 Октомври 2023 | 06:48
Аз вярвам на документите за съжаление този човек е набил дете и сега е кандидат за съветник. Абсурд да гласувам за Възраждането на партията на Коста в Благоевград. Подобен цирк имаше и в Дупница преди дни. Арестуваха кандидат за кмет с присъда от Гърция
Те така требе! публикува:
18 Октомври 2023 | 14:53
Водач на листата и кандидат-кмет - адвокатин! Та като стане нещо да може да излезне и да защити оплютият."В интерес на истината" той е замесен в някакѝъв скандал.И него "са били",ама и той е бил.Добър пример,за да стане общински съветник.Или-понеже няма други-и такива може! Затова сме толкова ниЗко.Той и лидеро-Коцето-малко побойник си пада.Нещо с Марешки се бяха прали,ама всичко се забравя.Адвоката,адвоката-а-а-а,той ще реши въпроса!
в интерес на истината публикува:
18 Октомври 2023 | 12:35
Информацията е подвеждаща. Вижда се, че лицето е признато за виновно на първа инстанция, която го признава за виновен единствено за причиняване на лека телесна повреда на жена, а по отношение на детето е оправдан. Оправдан е и по обвинение, че е напсувал жената. От тук първо се установява, че жалбата на жената е невярна по отношение на две обвинения - побой на дете и псувни. Делото се обжалва на втора инстанция и се проверява и обвинението за побой над жената. Вижда се, че съдът не дал вяра на твърденията на жената. Първо няма влязла в сила присъда, а на следващо място се вижда и че лицето Митов е освободен от наказателна отговорност и му е наложено наказание "глоба", което не е влязло в сила. Отделно от това Митов също съди жената за нанесен побой. Нека не бързаме с изводите. Очевидно е, че авторът или поръчителят на статията има за цел единствено с подвеждаща информация да очерни както Митов, така и партия Възраждане.
Няма проблеми публикува:
18 Октомври 2023 | 09:18
Във "Възраждане" всички са такива-подобни на този селски лумпен.И Цвета не е по-различна,само че в друго направление.
До Цвета Рангелова публикува:
18 Октомври 2023 | 08:04
Това е много грозно да биеш майка и дете. Цвета Рангелова незабавно да му подготви заявлението в оик и да напусне този идиот листата в противен случай и аз няма да гласувам за Възраждане

Добавете Вашия коментар

TOP