Кандидат-кметът на БСП Милан Богдански ще следва примера и политиката на бившите градоначалници на Благоевград К. Паскалев и Л. Причкапов

23 Август 2015 | 14:29
0 коментара
Политика
Кандидат-кметът на БСП Милан Богдански ще следва примера и политиката на бившите градоначалници на Благоевград К. Паскалев и Л. Причкапов

Кандидат-кметът на БСП-Благоевград Милан Богдански обеща сериозни дебати с основния си опонент - настоящия общински кмет Атанас Камбитов, подкрепен от ПП ГЕРБ. Богдански е категоричен, че няма никакви притеснения относно провеждането на дебати, защото добре познава работата на д-р Камбитов, съответно изпълнените ангажименти към избирателите и пропуските в работата му. Като минуси в дейността на сегашната управа, които ще засегне през следващите седмици, кандидат-кметът на левицата посочи нулевото развитие на градската транспортна схема, също, броя на проектите, които д-р Камбитов е договорил сравнени с онези, които просто са довършени по време на неговото управление.

БСП-Благоевград счита, че осигуряването на различно и по-добро управление от сегашното, трябва да бъде главната цел в следващия мандат на органите за местна власт в Община Благоевград.
Общината се е ръководила от доайени, на които ние дължим централна градска част, държим културата, която витае, и която слиза все по-надолу, да се възроди. Искаме нещо по-различно да се случи днес“, заяви Милан Богдански.

Милан Богдански даде заявка да работи за икономическото развитие на Благоевград, следвайки успешния пример и политика на бившите градоначалници Костадин Паскалев и Лазар Причкапов. През октомври Богдански очаква балотаж.
Мотото на предизборната кампания на БСП-Благоевград вече е ясна: „Община Благоевград за всички хора“. Все още се работи по предизборната платформа. Тя ще съдържа традиционно леви послания и конкретни цели, от които, според Богдански, жителите имат крещяща нужда. Предизборният щаб на левицата вече е готов. Листата с кандидатите за общински съветници също е оформена. Предстои да бъде утвърдена от структурата на БСП в Благоевград и на пленума на партията. Имената вероятно ще станат ясни следващата седмица. Сред кандидатите има доктори, архитекти, финансисти, студенти и обикновени работници, уточни Милан Богдански.

Добавете Вашия коментар

TOP