Кандидат-кмет откри кампанията си с мотика на нивата

02 Октомври 2023 | 08:42
0 коментара
Общество
Благоевград
Кандидат-кмет откри кампанията си с мотика на нивата

Любопитен старт на предизборната си кампания даде кандидат-кметът на община Гърмен от ДПС – Феим Иса. Изборите са си избори, но нивата не ще молитва, а мотика. Затова и досегашният управник на общината започна кампанията си не в офиса, а в градината с картофи.

 

Той грабна мотиката, за да прибере тазгодишната реколта. Феим Иса за втори път участва в кметската надпревара и се бори за доверието на жителите на община Гърмен, за да спечели втори кметски мандат. Кандидат-кметът е категоричен, че ще продължи да работи за развитието на всички населени места, ще изпълни поетите ангажименти към хората, ще довърши многото започнати проекти, ако избирателите гласуват за него.

 

„За изминалите четири години всички в община Гърмен се увериха, че съм човек, който е близо до хората, че съм кмет, който води диалог и с гражданите, и с бизнеса. На прав път сме, успяхме да убедим местните жители, че техните проблеми са и наши проблеми, на които търсим винаги решения“, твърди той.

Той гарантира в периода 2019-2023 г. балансирано развитие на всяко едно населено място. Обществените средтва не се фокусират само в 1-2 села, а във всички селища, за да се подобрява инфраструктурата в тях. В резултат на тази адекватна и близка до хората политика се направиха, ремонтираха и подновиха десетки улици, километри водопроводи, тротоари, подпорни стени, укрепване на речни корита като превенция срещу наводнения.

 

Много инвестиции преобразиха образователната инфраструктура – нови детски и спортни площадки, нови физкултурни салони, училището в село Дебрен се санира на 100%, в момента се строят две детски градини в селата Рибново и Долно Дряново, както и напълно ново училище в село Рибново.

Две здравни служби бяха обновени, осигури се нова кухня за Домашния социален патронаж, както и два автомобила, с които храната се вози до 300 потребители на социалната услуга. Мостът над река Канина, свързващ село Огняново със село Марчево и общинския център Гърмен, също се ремонтира.

Преди ремонта той бе еднолентов, а сега вече е с две ленти и автомобилите се движат двупосочно. „Всичко това ми дава надежда и вяра, че ще получа доверието на хората от община Гърмен. Аз все така ще съм с обърнат поглед към техните проблеми, а вратата на кабинета ми ще е отворена за всеки, за да можем заедно да надградим“, допълва още кандидат-кметът от ДПС.

Добавете Вашия коментар

TOP