Кандидат-депутатът от ДПС за Благоевград Йордан Цонев: Искаме да развием България по примера на Белица

02 Април 2021 | 11:08
0 коментара
Криминално

Мечтата на ДПС е да развива нашата Родина по примера на кмета Радослав Ревански, който безупречно развива община Белица с мощната подкрепа на ДПС – това призна пред симпатизанти на Движението вторият в кандидатдепутатската листа на ДПС за Благоевград Йордан Цонев. На предизборна среща с беличани той посочи успехите на община Белица след рестартиране на управлението от 2015 година насам, като заяви:

„Отношението към хората, добруването и разбирането между двете религии, което Ради има към всички жители на общината, помощта, която оказва на бизнеса дори и в тези трудни времена за запазване на работни места, както и показването на общината на картата като един от най-успешните модели на ДПС ни дават самочувствие да поискаме властта, за да направим това, което е постигнато в Белица, като пример и подражание за цялата държава”.

Й. Цонев посети и Благоевград, където поздрави тримата общински съветници от Движението и пое ангажимент, ако ДПС влезе във властта, да възстанови старата слава на града като академичен център.

TOP