КАМПАНИЯ ЗА ИЗЛЯЗЛО ОТ УПОТРЕБА ЕЛЕКТРОННО И ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ /ИУЕЕО/ В ОБЩИНА КРЕСНА

30 Май 2022 | 10:00
0 коментара
Общество
КАМПАНИЯ ЗА ИЗЛЯЗЛО ОТ УПОТРЕБА ЕЛЕКТРОННО И ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ /ИУЕЕО/ В ОБЩИНА КРЕСНА
Общинска администрация Кресна уведомява всички жители, че в периода от 01.06.2022 г. до 06.06.2022 г., ще се проведе кампания за записване и предаване на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване /ИУЕЕО/ на територията на общината. Кампанията е организирана от Общинска администрация съвместно с „ЕКОБУЛТЕХ” /организация по оползотворяване на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване/.
Необходимо е всички желаещи, разполагащи с неработещи /излезли от употреба/ електроуреди - микровълнови печки, телевизори, перални, компютри, ютии, тостери, принтери и други да се обадят на телефон 0889848383.
Ще се осъществи контакт с всеки желаещ да предаде ИУЕЕО, след записване на посочения телефон за връзка, относно организацията по вземането на ИУЕЕО от домакинствата.
Община Кресна призовава гражданите - притежатели на ИУЕЕО да се възползват от условията на кампанията, като по този начин спомогнат за намаляване на количеството депонирани отпадъци, пестене на суровини и ресурси и осигуряване на чиста околна среда на нас и нашите деца.

Добавете Вашия коментар

TOP