Камикадзе си спретна гонка с ченгета в Благоевградско, блъсна патрулка, двама пострадаха

03 Септември 2023 | 11:08
1 коментара
Криминално
Благоевград
Камикадзе си спретна гонка с ченгета в Благоевградско, блъсна патрулка, двама пострадаха

 

Шофьор от Банско сътвори истински екшън , след като избяга от полицаи и го гониха десетки километри, пише 24 часа.

 

Вчера следобед лек автомобил „Мерцедес“ е причинил катастрофа между кюстендилските села Багренци и Нов чифлик, съобщиха от ОД на МВР – Кюстендил. Водачът е шофирал рисково и не се подчинил на подадените полицейски сигнали за спиране е проверка по пътя от Банско, по главен път Е-79 и е продължил по пътя за София, като навлязъл на територията на Кюстендилска област и поел към Кюстендил.

 

Служителите от оперативните дежурни на двете дирекции Благоевград и Кюстендил са били в непрестанна връзка. Оперативният дежурен в Кюстендил разпоредил изграждане на контролно-пропускателни пунктове, но водачът продължил да не се подчинявана подаваните сигнали и продължил да шофира рисково, преминавайки през заграждания и шипове с висока скорост. Ударил служебния автомобил „Опел астра“ на полицията в Кюстендил, а после се забил в дърво.

41-годишният водач е изведен от колата и е задържан. Предстои да му бъде направен преглед в болница и да му се вземат проби за изследвания.

Двама полицаи са пострадали и прегледани в болница. Единият е със счупен пръст на единия крак и изкълчено рамо, а другият  е със счупен пръст на дясната ръка.

Уведомена е прокуратурата и е образувано досъдебно производство.

Камикадзе си спретна гонка с ченгета в Благоевградско, блъсна патрулка, двама пострадаха

Добавени коментари

Иван публикува:
03 Септември 2023 | 14:20
Кой е този полуидиот ,напишете му името и как е близо до бобов дол направо на топло за 5год.!!!

Добавете Вашия коментар

TOP