Камбитов, Шушков и Байкушев размазаха Илко Стоянов в БТВ

03 Октомври 2023 | 12:02
28 коментара
Политика
Благоевград
Камбитов, Шушков и Байкушев размазаха Илко Стоянов в БТВ
Кандидатите за кметове на Благоевград д-р Атанас Камбитов, Николай Шушков и Методи Байкушев направиха на пух и прах Илко Стоянов по време на предизборен дебат мужду тях, тази сутрин в студиото на БТВ.

Тримата буквално секнаха мераците на Стоянов отново да седне на управленския стол в Благоевград.

А иначе, общо, шестима кандидати за кметове  на Благоевград участваха в първи ТВ дебат. Участниците бяха определени от социологическо проучване проведено по поръчка на  БТВ, и това бяха - Илко Стоянов, Николай Шушков, Методи Байкушев, Атанас Камбитов, Цвета Рангелова и Станислав Богдански.

Дискусията бе динамична и хаплива, участниците си размениха обвинения и реплики относно кой какво е направил за града, в зависимост в какви качества е бил до сега-бивш управник или бивш областен управител.

Както стана ясно за всички обаче, единственият загубил от тазсутрешния дебат бе досегашния управник Илко Стоянов. Той бе атакуван с въпроси, защо напусна голяма част от екипа му, защо е забавил Индустриалната зона, защо иска да тегли заеми за грандиозни проекти, които няма да са печеливши за  Благоевград и други.

"“Оттобок“ като фирма дойде в Благоевград 2017 г., 2019 г. вече имаше обяви за работа. Това, че компанията е в Благоевград е успех за всички администрации, които са били от 2015 г. нататък и моята включително. Основният проблем, за да няма Благоевград индустриална зона е липсата на терен. Тук е големият въпрос: Защо 2019 г. ние подписахме меморандум с индустриални зони? Тази зона може да бъде изградена за най-много 18 месеца“, попита Атанас Камбитов.

Николай Шушков пък конкретизира проблемите в областния център на Пиринско така:

„Трябва да се знае, че в Благоевград в близките години не е открито нито едно промишлено предприятие. Интересно е, че това същото предприятие, за което говори г-н Стоянов вместо да разшири производството си в Благоевград отново избра да разкрие производствена база в София. Това показва, че има нещо, което не може да задържи тези предприятия в Благоевград. За един мандат е необходимо в Благоевград да се открият не по-малко от 5 000 до 7 000 работни места. Към днешна дата над 10 000 жители на града работят в друга община“, заключи той.

И за да няма неразбрали, Методи Байкушев подчерта:

"Истината е, че ние продължаваме в поредица от години да не привличаме инвеститори. Г-н Стоянов нямате разрешение за строеж за нито една от индустриалните зони. Инвеститорите не идват по две причини. Първо, защото нямат доверие в местната власт, дали става въпрос за незаинтересованост, некомпетентност, или корупция, аз не зная. Трябва да се повиши доверието и да има хора, които да отидат при инвеститорите и да участват във форуми. Имаме проблем с кадрите. Трябва да инвестираме в образованието", категоричен бе Байкушев.

Снимка - БТВ
 

Добавени коментари

Голе публикува:
06 Октомври 2023 | 00:14
Илко е чекия долна и недоносен сперматозоид, долен наркоман. Мазуро го тъпче с дрога и он се кефи. Долен селяк!
Спас публикува:
04 Октомври 2023 | 02:45
Мале Илко е впрегнал яко троловете навсякъде :) Такива суперлативи, четки, бадамарки хахаааа
Владимир публикува:
04 Октомври 2023 | 02:41
Байкушев и Камбитов се представиха определено най-добре според мен! Тръчи-Лажи определено беше нервен и му бягаш речта! Това момче от ИТН е пич, ама е сгрешил партията :)
Ясен Петров публикува:
04 Октомври 2023 | 00:06
Илко Стоянов е почтен, уважавам и много грамотен човек, има визия , има всичко за един сериозен градоначалник! Народа отново искаме този човек за кмет на града ни! Тея другите ще си останат с пръст в уста, ламтящи лешояди за власт и кражби!
Зрител публикува:
04 Октомври 2023 | 00:04
Този сайт пише само глупости и лъжи... Събудете се и не пишете такива неистини, че сте смешни така! Илко ги размаза и им разкри лъжливите интриги! На Илко не му е на всяка цена поста, то се вижда на тея другите без Цвета, че са закъсали за парички и искат отново да си напълнят гушите... Да ама не! Илко отново ще бъде кмет, за да не се допусне , града ни да западне и да се изкраде от схеми, както тея закъсали за власт полицити!
Хахаха публикува:
04 Октомври 2023 | 00:02
Бриндо, утепляко, пак си сънувал след бурна нощ с прасето казавоз, искам да седиш мирен, защото на края на месеца да не ходиш пак при Илко да му честитяваш, тогава ще получиш багерче за незаконните ти постройки, шибан схемаджио, тъпото ти сайтче ще си отиде като незаконните ти схеми , тогава ще те видим от къде ще лъжеш народа! Навсякъде те познават каква си утрепка лъжлива!
Цвета публикува:
03 Октомври 2023 | 21:05
Като гледам коментарчетата, агненцето е впрегнало всички кучета, които си мислят че са вълци, да лаят. Помияри сте, не се обърквайте. Давайте, вие сте единствените губещи. Способните хора, които участваха в дебата ще си бъдат ок и след изборите. Някой от тях, особено тоя с фалшивата визитка доста добре се справят.
Джумалия публикува:
03 Октомври 2023 | 20:32
Не знам кой какво е гледал и разбрал ,но града ни с тези кандидати удари дъното на аругантноста и наглоста .Нито един от тия селяци не трябва да представлява града ни.Тези проценти ,които бяха показани нямат нищо общо с истината .
Крадлитов публикува:
03 Октомври 2023 | 19:14
Днес пет ламтящи за власт крадци се нахвърлиха като вълци срещу агне. Насреща им обаче стоеше Илко Стоянов, който се представи чудесно в този не дебат а лов на вещици. Стоянов дори пропусне да посочи десетки неща, които е направил за града в иначе краткия двегодишен мандат. А Шушков -ДС , Камбитов -крадеца и Байкушев - синчето, другите ф излишно да ги посочвам просто бяха без аргументи. Сори но днес Илко вдигна процента си с 5 до 10 пункта.
обективен публикува:
03 Октомври 2023 | 17:47
Единствените адекватни на тоя дебат бяха точно Илко и Камбитов. И това го казвам като човек на който тия двамата са ми най-противни. Личи си че са опитни политици и имат дар слово. Байкушев миличкия така се беше притеснил, че чак на мен ми стана неудобно, а Шушков е ебати селяка, въобще не знам как е бил избран за областен управител. Абе с две думи, жална му майка на Благоевград
Христов публикува:
03 Октомври 2023 | 17:22
Напротив. Точно обратното. Всички се нахвърлиха срещу Илко, а той им показа какво е изказ и добре премерен тон. Не че си няма кусури, но след като всички други метат кал по него, някак си ми става по-симпатичен.
Разумен публикува:
03 Октомври 2023 | 16:09
Тези не са единствени.Има и други, да им дадем шанс.
Хаха публикува:
03 Октомври 2023 | 14:45
Ако илкоми даде пари ще гласувам за него дава на ромите да даде и на нас
Ганчо публикува:
03 Октомври 2023 | 14:30
КОЙ от тях не е крадец и долнопробен лъжец?
Тонка публикува:
03 Октомври 2023 | 13:49
Ама моля ви се Илко ги размаза - изказ, подготвен, спокоен. Байкушев също се представи добре! Камбитов горе-долу, Шушков беше леко притеснен.
Гражданин публикува:
03 Октомври 2023 | 13:40
Стоянов и Камбитов се представиха най-добре! Казвам за дебата тази сутрин, но изборите ще бъдат м/у Шушков и Стоянов !
Петър Чех публикува:
03 Октомври 2023 | 13:12
Илко дори и да итиде на балотаж ще се обърнат всички срещу него.
Ванко+Венко=ВНЛ публикува:
03 Октомври 2023 | 12:50
Бриндаки,кой кой размаза не разбрах?Илко Стоянов е новият стар кмет на Балгоевград!
Ванко+Венко=ВНЛ публикува:
03 Октомври 2023 | 12:50
Бриндаки,кой кой размаза не разбрах?Илко Стоянов е новият стар кмет на Балгоевград!
Ванко+Венко=ВНЛ публикува:
03 Октомври 2023 | 12:50
Бриндаки,кой кой размаза не разбрах?Илко Стоянов е новият стар кмет на Балгоевград!
Ванко+Венко=ВНЛ публикува:
03 Октомври 2023 | 12:50
Бриндаки,кой кой размаза не разбрах?Илко Стоянов е новият стар кмет на Балгоевград!
Общинар публикува:
03 Октомври 2023 | 12:44
Всички ще се гаврят с Илко, приключи му кметуването.
Биляна публикува:
03 Октомври 2023 | 12:37
Илко развърза кесията по ромската махала...ще видим. То там контингента малко е търчи лъжи... Интересно как не го искаха а сега излиза първи. Явно бая се плаща. Камбитов явно иска още пай...малко му беше грабежи докато управлявяше с напудрената Барба старата Хихи...ужас. Падение. Благоевград е бавно потъващ кораб.
От В. Търново публикува:
03 Октомври 2023 | 12:27
Хубав град, но това ли е елита.Много сте го закъсали.
Герб Благоевград публикува:
03 Октомври 2023 | 12:16
Балотаж между Камбитов и Шушков
До хаха публикува:
03 Октомври 2023 | 12:12
Да видяхме, кафявия вожд е абсолютно неподготвен. Целия град е срещу него.
Хахаха публикува:
03 Октомври 2023 | 12:09
Ванка, Ванка не се напъвай, всички видяха какво се случи. Стоянов ще е кмета
Веско публикува:
03 Октомври 2023 | 12:08
Весело нито един от тези.

Добавете Вашия коментар

TOP