Камбитов кани Стоянов и Томов на дебат

09 Май 2023 | 08:03
3 коментара
Общество
Благоевград
Камбитов кани Стоянов и Томов на дебат

Бившият кмет на Блгоевград Атанас Камбитов отправи онлайн покана към настоящия градоначалник Илко Стоянов и предшественика му Румен Томов да седнат на една маса. Камбитов предложи в социалната мрежа съвместна пресконференция, на която в името на Благоевград, да кажат какво са направили иили не са успели. Позицията му бе по повод изнасяни периодично данни за санкции по проекти, изпълнени до 2019 година, а също и недоразуменията с фестивала "Франкофоли". 

"Провокиран съм от изявление на кмета, който типично в негов стил, след като си вкара автогол, се оказа, че темата "Франкофоли" въобще не е важна, че става въпрос за лични неща и няма смисъл да се коментират, че не бил разбран правилно, че Франкофоли е много стойностно събитие, но той повече си иска сръбски фестивал", каза в безкрайно дълго изречение Атанас Камбитов. Публикуваме анонса му преди видеото с корекция на пункуационни пропуски.

"Колкото до препоръката - молба  към мен, да не бъда толкова остър, мога да кажа следното: Аз винаги говоря от първо лице еденствено число и не се крия зад копои и лакеи. Не мога да бъда деликатен с един човек, който системно лъже. Пак типично в негов стил, беше анонсирана и следващата причина (санкциите по проектите). Горките те пак да не могат нищо да направят, а и вие да нямате излишни илюзии за бъдещето. Завърши традиционно с две български поговорки. Подчерта също, че така е преди избори.

 

Добавени коментари

Мило публикува:
10 Май 2023 | 01:03
Кой от кой по-голем лъжец! Камбата открадна Франкофоли от Благоевград и има очи да се мота из града! Спри се бе навлек! Дръж си Шоповата под мишница и си трай, че сте за затвора! Ама и тя остаряла и увехнала ми се вижда! Нещо не ви понася столицата, селянчетра сте си останали!
Олег публикува:
09 Май 2023 | 17:48
Ако Камбитов излезе, ше ги отвее всички.
Камбаниерски идиот публикува:
09 Май 2023 | 10:01
Не се напълвай бре, големо празноглавец, Илко пак ще го изберем за кмет!

Добавете Вашия коментар

TOP