Калоян Ханджийски е кандидат-кметът на Реформаторския блок в Благоевград

18 Юни 2015 | 11:37
5 коментара
Политика
Калоян Ханджийски е кандидат-кметът на Реформаторския блок в Благоевград

Калоян Ханджийски е кандидат-кметът на Реформаторския блок в Благоевград, предаде репортер на Pirinsko.com. Калоян Ханджийски е кандидат-кметът на Реформаторския блок в Благоевград. Това стана ясно на провелото се вчера заседание на ПС "Реформаторски блок - Благоевград", след пряк избор за кандидат-кмет на Благоевград, единодушно бе избран г-н Калоян Ханджийски.

 Членовете са избирали между него и другите две номинации на  д-р Венцислав Даскалов и адвокат  Давид Сукалински. Ханджийски е лидер на ДСБ в града.

Той се прочу с акцията си за боядисване паметника на Димитър Благоев като "Дядо Коледа" за което бе осъден да плати глоба. Сред реформаторите обаче той е най-разпознаваемата личност и вероятно това е натежало при вътрешно-партийното гласуване.

Добавени коментари

xaxa публикува:
19 Юни 2015 | 09:34
Lelelele
ЛЕКАР публикува:
18 Юни 2015 | 18:26
ДОКОГА МЕСТНОТО ДСБ И РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК, ЩЕ ОТБЛЪСКВАТ СИМПАТИЗАНТИ И ПОТЕНЦИАЛНИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ЗА ДЯСНА ИДЕЯ, С ПОДОБНИ КАНДИДАТУРИ : НА УРОСПИЯТА КАРАКОСТОВА - ЧЛЕН НА БОРДА НА МБАЛ, ТОЗИ ТАРБУХ С ИНТЕЛЕКТ НА ПАВИАН И ПРОЧИЕ ПОДОБНИ ?????? ЗАЩО СЕ НААКВАТЕ ПО ТОЗИ ТЪП НАЧИН ??? НЕ ВИ ЛИ БЕШЕ ДОСТАТЪЧНА ПОУКАТА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ НА КОИТО НЯМАХТЕ И 2 % ??? ИСТИНСКИТЕ ДЕМОКРАТИ, ХОРАТА С ДОСТОЙНИ УБЕЖДЕНИЯ, ОТНОВО ОСТАВАТ БЕЗ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОТО !!! НЕ ВИЕ СРАМ !!! ПОНЕ ОСТАВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ОТГОВОРИТЕ НА ЕВЕНТУАЛНИЯТ РЕФЕРЕНДУМ !!! ЖАЛКО !!!!!!!!!!!!!
нино публикува:
18 Юни 2015 | 17:15
С този ваш кандидат с още един конкурент по малко за Камбитов.
Пирин NEWS.COM публикува:
18 Юни 2015 | 15:19
Иване, като взимате материали от чужд сайт моля те цитирай, това е професионално, нека спазваме правилата! Пирин NEWS.COM
Отвратен публикува:
18 Юни 2015 | 11:46
Този човек е срам за ДСБ в Благоевград.Вижте го добре,тази светла личност.Това е десния "политик".Срам за реформаторите!

Добавете Вашия коментар

TOP