Калоян Ханджийски: Днес Благоевград официално чества годишнина от смъртта на Димитър Благоев?! Срам?!, ние продължаваме да се кланяме на фалшиви герои

07 Май 2020 | 12:05
4 коментара
Общество

Pirinsko.com публикува без редакторска намеса поста в социалната мрежа на общинския съветник Калоян Ханджийски по повод 96 години от смъртта на Димитър Благоев.

Приятели, днес Благоевград официално чества годишнина от смъртта на Димитър Благоев?! Срам?!, ние продължаваме да се кланяме на фалшиви герои. Не, нямам нищо против Благоев, но този човек не е направил нищо за България и още по-малко за града ни. Всъщност основал е най престъпната партия в България, но тя тогава не е била такава така, че за това, безпорно той не носи вина. Та Димитър Благоев от трибуната на българския парламент през 1917 г. заявява, че намира България за: "Окупатор на неговата родина"?! той е родом от българското село Загоричане? Нарича себе си "Македонски славянин"? и забележете, до смъртта си през 1924 г. не се нарича нито веднъж българин? Е, приятели... заслужава ли почит такъв човек? Оставям на съвестта на всеки от вас да го определи. За мен той е Национален Предател! Мисля, че тези който искат да го почитат, могат да го направят например на Бузлуджа, или където решат, но да не го налагат на всички ни. Според мен е важно да отсеем фалшивите герои, защото така принизяваме истинските такива. Например нашият съгражданин Георги Измирлиев-Македончето заявява "Сладко е да умреш за Свободата на България"... и слага сам бесилото си... Достоен! С огромно уважение точно пред такива герои аз ще застана на колене и ще им се поклоня!

Добавени коментари

Бойко публикува:
07 Май 2020 | 22:55
Шут с излъчване на овен!
достоевски публикува:
07 Май 2020 | 20:41
Ти маи бе един бояджия като Хитлер
ленин публикува:
07 Май 2020 | 20:36
кои си ти бе смрадляк залупен
верно еееееееее публикува:
07 Май 2020 | 18:34
bravo kaloqne ti si istinski chovek za razlika ot albinka kambitowite syvetnici taskovite shemadjii i urdevite poziori

Добавете Вашия коментар

TOP