Калин Стоянов: Все още нямаме заподозрян за убийството на Алексей Петров

16 Септември 2023 | 11:37
0 коментара
Общество
България
Калин Стоянов: Все още нямаме заподозрян за убийството на Алексей Петров

Много служители работят много активно. Има доста факти и обстоятелства, които ежедневно излизат, но всички те следва да бъдат проверени. Ако питате дали имаме заподозрян, нямаме такъв все още. Но се надявам, че скоро ще имаме резултат, който да покаже кой по какъв начин е поръчал и извършил това убийството”.

Това каза вътрешният министър Калин Стоянов в отговор на въпрос докъде е стигнало за разследването на убийството на Алексей Петров.

Протестите на зърнопроизводителите

"МВР се е подготвило за протестите на зърнопроизводителите, които се очакват в началото на следващата седмица" обяви още министър Стоянов.

„Апелирам всички, които искат да се включат в протеста, да спазват стриктно правилата, да не допускат ескалация на напрежението, да не ограничават свободното придвижване на граждани”, заяви Стоянов.

„Подготвили сме се за съответното мероприятие”, допълни той, цитиран от NOVA.

Относно подготовката за изборите

вътрешният министър каза, че ще има масови акции там, където има съответната информация за евентуално подготвени нарушения на изборното законодателство.

„Всички сигнали, които получим, било то оперативни или на ниво преписки, досъдебни производства, ще бъдат отработвани успоредно с прокуратурата. Вече е разписан документ на екипа от хора, които ще бъдат в ръководство по отношение на изборния процес”, обясни Стоянов.

Източник: NOVA

Добавете Вашия коментар

TOP