Какво вещае бъдещето за новото правителство, решено на 13 декември в 13 часа

13 Декември 2021 | 14:46
0 коментара
Любопитно
Какво вещае бъдещето за новото правителство, решено на 13 декември в 13 часа

“Ако нещата вървят добре и има разбирателство в коалицията до края на март, мандатът ще бъде изкаран”. Това коментира нумероложката Ели Маринова, пред Телеграф относно гласуването на новото правителство. Според нея януари, февруари и март са доста несигурни месеци и оцеляването на правителството ще бъде под въпрос.  

“13 е число на изпитания, изисква желязна дисциплина и ред. Като в същото време всичко, което е под числото четири, както е четворната коалиция вещае бъдеще на постоянно поставяне на условия. Под четворката хората настояват за повече, отколкото могат да получат”, казва Ели Маринова.  Тя също така очерта потенциала на новото правителство за това дали ще изкара мандата от четири години като 50/50.  “Вървим към или най-доброто, или към най-лошото”, така обобщи нумероложката Ели Маринова. 

Припомняме, че днес на 13. 12 в 13 ч.  ще се проведе извънредно заседание на Народното събрание, което ще гласува новото правителство. Управляващата коалиция – „Продължаваме Промяната”, БСП, „Има такъв народ” и „Демократична България”, имат мнозинство от 134 гласа.

Добавете Вашия коментар

TOP