Какво се случва между вдовицата на Шарлопов и доведената й дъщеря

03 Декември 2019 | 13:32
0 коментара
Любопитно

Взаимоотношенията в семейството са специфични спрямо ситуацията. 

Когато в него има деца, които са от предишен брак или връзка, изграждането на доверие и приятелство между новият човек и децата обикновено е сложен и деликатен процес. Разбира се, ако децата са по-големи, този процес може да бъде по-лек, но дори и тогава съществува риск от напълно неприемане на новия човек от страна на децата.

Вдовицата на Шарлопов и доведената му дъщеря обаче са пример за това, че когато подходът е правилен, отношенията могат да бъдат и съвсем гладки, без напрежение.

Красивата половинка на топ хотелиера Стефан Шарлопов, който си отиде внезапно преди година, направи нещо много изненадващо с доведената си дъщеря, пишат от show.blitz.bg. Съпругата на един от най-богатите българи – Бояна Шарлопова признава, че все още се съвзема от загубата на любимия си и това ще продължи цял живот, но въпреки това се справя повече от успешно с управлението на семейния бизнес, свързан с хотелиерство и туризъм.

Тя управлява заедно с Ева – дъщepятa нa Шapлoпoв oт пpeдишeн бpaĸ и за голяма изненада двете се справят повече от успешно и без капка напрежение в отношенията си. Дори напротив – двете са много добри приятелки, пише „Kliuki.bg“. Бояна Шарлопова и Стефан Шарлопов се срещат случайно и въпреки огромната разлика в годините, чувствата им пламват почти веднага.

Имат общо 4 деца – момичетата Бояна и Стефани, а по-късно и близнаците Илия и Георги.

Ева пък, е голямата дъщеря на бизнесмена от предишния му брак.

Добавете Вашия коментар

TOP