Какво разкриват за теб линиите на ръката ти

23 Декември 2015 | 07:57
0 коментара
Любопитно
Какво разкриват за теб линиите на ръката ти

Казват, че линиите на дланите ни могат да разкрият както това какви сме по душа и характер, така и какво ни чака в бъдещето. Имаме много общи черти помежду си и линиите на дланите ни имат много общо. Има три линии на дланта ни, които са най-ясно изразени - главната линия, линията на живота и линията на сърцето. Всяка от тях може да подскаже същността ви, а и същността на всеки, на когото искате да разчетете ръката. Запомнете: линиите се разчитат само на лявата ръка, а картинката по-горе ви показва наименованието на всяка една от тях. ГЛАВНАТА ЛИНИЯ

Къса линия (завършва близо до центъра на дланта ти): Имаш бърза мисъл и стигаш до верните заключения за хора и събития без много усилия. Остър ум и добра преценка за живота като цяло, което е рядкост и се цени много.

Дълга права линия (почти по цялата дължина на дланта): Анализираш прекалено много нещата от живота и мислиш много преди всяка крачка, която правиш. Това ти пречи да живееш пълноценно и безгрижно, но ти помага да избегнеш и доста сериозни грешки.

Линия, която се разделя на две: Чувствителна натура си и усещаш много добре хората около теб, за това и винаги се обръщат за помощ към теб, когато имат проблем. Винаги знаят, че ще ги разбереш и че ще им дадеш правилния съвет.

Дълга закривена линия (отиваща към долния край на дланта): Много креативна личност, която постига успехите в живота си по артистичен начин - хоби, професия или нестандартно мислене за бизнес.

ЛИНИЯТА НА СЪРЦЕТО

Дълга права линия: Рационалист си и имаш аналитично мислене, което ти помага да взимаш добри решения при напрегнати ситуации. Околните харесват у теб това, че винаги се съобразяваш с чувствата и настроенията им.

Къса права линия: През целия си живот гониш свободата си, пътуваш много и никога не оставаш на едно и също място за дълго време. Също така показваш любовта си чрез действия, не само с думи.

Дълга закривена линия (отиваща нагоре и завършваща непосредно до средния пръст): В кръвта ти кипи страст - за живот, за работа, за любов и за всеки миг, който се стремиш да не изпуснеш. Човек на живота, който оценява и малките, и големите неща.

Къса закривена линия (отиваща нагоре и завършваща на сантиметър-два от средния пръст): Резервиран си, по-затворен и нямаш нуждата от много голям приятелски кръг, за да си щастлив. Обичаш домашния уют и имаш нестандартно мислене за нещата от живота.

Линия, в която има Х: Сложна личност с много особен поглед върху света, но с много високи приоритети, които никога не престъпваш - достойно за уважение.

Линия, която се разделя на две: Емоционален човек. Целият ти живот се върти около емоциите - вземането на решения, състоянията, в които се намира и усета за хората, всичко е подчинено на вътрешното ти усещане

ЛИНИЯТА НА ЖИВОТА

Дълга линия: Силен си и знаеш какво значи истинска борба. Имаш късмет в любовта и знаеш как да постигнеш всичко, което си наумиш.

Къса линия: Винаги имаш нужда от човек, който да те подкрепя. Страхуваш се от нещата от живота и ти е нужен силен и стабилен партнор, който да те подкрепя. Чувствителна натура си.

Бледа линия: Мечтател и краен оптимист, който никога не може да види лошата страна на живота. За теб всяко лошо нещо се случва, за да дойде по-добро. Имаш силно развито въображение.

Прекъсната линия: Всяко прекъсване значи голямо сътресения в живота ти или сериозно решение, което си взимал или предстои да вземеш. Силна личност си.



Източник: Актуално

Добавете Вашия коментар

TOP