Какво пият най-успешните хора в света всяка сутрин?

31 Май 2023 | 08:20
0 коментара
Любопитно
България
Какво пият най-успешните хора в света всяка сутрин?

Разкриването на ежедневието на знаменитостите винаги е било любопитно и ни накара да се замислим как и ние можем да подобрим живота си като черпим информация от едни от най-гениалните умове на времето ни. Зелен сок, уникална рецепта за смути или просто кафе, каква е тайната им?

Бил Гейтс

Източник: iStock


Съоснователят на Microsoft, който наскоро беше изместен от първото място в класацията на най-богатите хора в света от главния изпълнителен директор на Amazon Джеф Безос, всяка сутрин се зарежда с необичайна напитка – диетична кока-кола. „Когато съм в офиса, обикновено пия диетична кока-кола. През деня може да изпия още три или четири“, пише Гейтс в блога си.

Лори Грейнер

Източник: iStock


Като съдия и инвеститор в Shark Tank на ABC, Лори Грейнър знае кои са силните й страни – превръщането на концептуални продукти в най-продаваните артикули е нейната специалност, но ранното ставане не е. Тя си ляга късно и става около 9 сутринта, посягайки към кафето си с добавен швейцарски аромат на мока, за да започне деня.

Хауърд Шулц

Източник: iStock


Изпълнителният директор на Starbucks започва деня си с - какво друго? - прясно кафе. „Ставам между 5 и 5:30 и естествено първото нещо, което правя, е да си направя кафе“, каза Шулц пред CNNMoney. Каква е неговата любима напитка? Еспресо макиато или едно от индонезийските кафета на Starbucks, приготвено във френска преса Bodum.

Джоана Гейнс

Източник: iStock


Не бива да ви изненадва, че Джоана Гейнс – половината от силната двойка зад хитовото шоу на HGTV Fixer Upper и тяхната собствена марка Magnolia – откъсва плодове от своите цитрусови дървета, за да започне деня. Тези пресни портокали често се комбинират с банан, череши и лимон в пресни смутита и сокове, които децата й обичат да приготвят (и понякога се опитват да й ги продават).

Барак Обама

Източник: iStock


Въпреки че Обама отдели време да изпие чаша кафе с Джери Сейнфелд, докато беше на президентския си пост, той обикновено не пие кафе. Вместо това, бившият президент избира вода, зелен чай или портокалов сок.

Илон Мъск

Източник: iStock


Съоснователят и главен изпълнителен директор на Tesla Inc. наскоро попадна в списъка на Forbes за най-влиятелните хора в света и очевидно с големите отговорности има и малко време за закуска. Когато Мъск не може да вмести храненето в сутрешния си график, просто пие кафе.

Паял Кадакия

Източник: iStock


Докато хората в цялата страна тренират сутрин чрез ClassPass, съоснователят и главен изпълнителен директор на услугата, Паял Кадакия, може да бъде открита в компанията на цитрусов зелен чай Starbucks Venti в ръка. Кадакия се е посветила на това да започва деня си по този начин и го прави вече повече от 10 години.

Винъс Уилямс

Източник: iStock


Спортист като Винъс Уилямс не спира в Starbucks на път за работа. За да започне деня си Уилямс пие енергизиращо смути, направено от бадемово мляко, банан, протеин на прах и авокадо.

Джак Дорси

Източник: iStock


Съоснователят и бивш главен изпълнителен директор на Twitter има строг сутрешен график, който спазва безотказно. Той се събужда в 5 сутринта, следва 30 минути медитация, пълна тренировка, и дори му остава малко свободно време, за да си приготви кафе у дома.

Майкъл Корс

Източник: iStock


В забързания моден свят рутините могат да осигурят усещане за спокойствие. За Michael Kors това означава, че закуската е една и съща през цялата година. „Всеки ден хапвам бияли с малко масло върху него и изобщо не пия горещи течности, но съм обожавам студен чай“, казва той. Неговата поръчка е голям студен чай с три Splenda и лимон.

Александър Уанг

Източник: GettyImages


Младата модна икона избягва кафето и се придържа към пресни сокове. Любимите му са Doctor Green Juice и Ginger Fireball от JuicePress.

Източник: popularmechanics

Добавете Вашия коментар

TOP