Какво харесват да чуват мъжете в леглото

22 Юли 2023 | 17:50
0 коментара
Любопитно
България
Какво харесват да чуват мъжете в леглото

Мъжете също харесват да чуват някои любовни фрази, когато имат интимен контакт с жена. Особено в леглото и особено с жената, която обичат. Знаете ли, че с правилната комуникация по време на секс можете наистина да обвържете мъжа?

Открихме какво искат да чуят мъжете от жените в леглото.

Кажете името му

Рядко мъж е безразличен към името си. Това е психологическа техника, която трябва да използвате не само в нормалното общуване, но и когато се окажете с него в спалнята. Можете да наричате партньора си по време на секс, както си поискате. Може би вие предпочитате да се наричате с умалителни думи, но името на мъжа може да го изведе на върха и да го привлече повече към вас. Просто опитайте да го направите.

Насочвайте го

Мълчаливата жена е жена, останала без оргазъм. Мъжът не може да чете мислите ви и почти винаги действа на случаен принцип. Дори когато само той се е насладил на процеса, е по-вероятно партньорът да се разстрои, ако останете незадоволена. Ако искате партньорът ви да полудее от факта, че неговата жена е на върха на блаженството в леглото с него, говорете, напътствайте го, хвалете го и по всякакъв начин реагирайте на случващото се не само с физически реакции, но и словесно.

Дайте гласност на фантазиите

Всеки мъж има своите фантазии, но мнозина все още не смеят да ги изкажат, за да не изплашат партньорката. Това е особено вярно при двойка, която току-що е започнала сексуална връзка. Ето защо фразите "Какво ти харесва?" или "Прави всичко, което искаш" работят безотказно. Не забравяйте обаче, че не е задължително да търпите, ако ви е неприятно.

Източник: Рамблер 

Добавете Вашия коментар

TOP