Какво говорят звездите през 2022 г. за кметовете и депутатите от Пиринско

12 Декември 2021 | 21:12
0 коментара
Любопитно
Какво говорят звездите през 2022 г. за кметовете и депутатите от Пиринско

Астролозите вече разкриха каква ще бъде 2022 г. за всеки един от зодиакалните знаци, така че през техните прогнози ще се опитаме да предупредим настоящите управници в Благоевградска облост за капаните, които ги чакат, и да ги подготвим психически за хубавите моменти, които ще се изсипят на главите им. И понеже звездите далеч не светят само за политическия елит /въпреки че някои от тях изначално са убедени в това/, всеки от вас може да се ориентира в зависимост от зодията си в каква година навлиза.

От политическия елит на областта, включващ 11 депутати и 14 кметове на общини, най-голямо е стълпотворението в зодия ОВЕН /21 март – 19 април/ В този зодиакален знак има цели 3-ма депутати, което е над 25% от щатния депутатски състав на Пиринско в 47-о НС, плюс един кмет.

Овни са разложкият народен избраник Иван Димитров от „Демократи за България” – 12.04.1973 г., новият парламентарист от ГЕРБ в Петрич Костадин Стойков – 2.04.1980 г., и съпартиецът му от столицата Росен Желязков – 5.04.1968 г. Представител на тази упорита зодия е и кметът на Сатовча Арбен Мименов, който е роден на 06.04.1965 г. И те, и всички останали в този зодиакален знак трябва да очакват трудна година, в която обаче ще се движат уверено напред и нагоре. За да улеснят вземането на решения, астролозите съветват периодично Овните да прочистват информационното си пространство и да почиват повече. Понеже Овенът винаги иска да е пръв, за него е кръвна обида, ако някой си позволи да го превъзхожда. Затова съветът към депутатите е да се опитат да работят повече в екип, защото тогава ще забележат, че всъщност започват да постигат много повече успехи в работата. През 2022-ра представителите на зодията ще се сбогуват с болката и разочарованието. Овните вече са получили всички неприятни изненади на кармата, така че оттук насетне ги очакват само хубави неща, включително ще успеят да си възвърнат самочувствието и удовлетворението от живота. Тези, които са родени лидери и хора с повишена активност, през 2022 г. ще могат да постигнат главозамайващи успехи в кариерата, да придобият финансово благополучие и да направят дългоочаквани големи покупки. Астролозите препоръчват да придобият нови знания, така че да могат да напреднат по кариерната стълбица или да управляват собствен бизнес.

Представители на зодия ТЕЛЕЦ /20 април – 20 май/ от политическата върхушка в Пиринско са депутатът от БСП Георги Михайлов /25.04.1958 г./, който стана единственият представител на местните социалисти в парламента, и кметът вече няколко мандата в Симитли Апостол Апостолов-Поли /10 май 1960 г./. За Телеца първата половина на годината се очаква да бъде много важна в любовта. До юни тези хора ще имат голям късмет в привличането на противоположния пол. По това време много Телци ще открият сродната си душа и не е изключено при семейните да се стигне до развод. Телецът обича парите и е считан за най-материалистичният знак на зодиака. Той преценява нещата спрямо тяхната парична стойност и е перфекционист. Жените от тази зодия могат да прекарват много време пред огледалото, за да изглеждат перфектно, и понеже за тях е нормално да харчат големи суми за грим и нови дрехи, през 2022 ще са във вихъра си. Това ще бъде най-щастливата година за родените под зодията, защото бизнесът им ще процъфтява и те ще имат сериозни финансови печалби. Най-добрите месеци за Телец ще бъдат юни, август и ноември. Тогава ще се сбъдне всичко, за което телецът до момента е мечтал.

БЛИЗНАЦИ /21 май – 20 юни/ са кметовете на Благоевград Илко Стоянов /роден е на 08 юни 1970 година/ и на Разлог Красимир Герчев – 31.05.1965 г. Близнаците са хора, чиято чаша винаги е наполовина пълна, слънцето грее ярко, а проблемите са нещо ефимерно. Тази нагласа трябва да се поддържа и през 2022 г., особено в началото. Тази година ще им донесе много интересни неща, но, за съжаление, събитията от тези дванадесет месеца няма да бъдат лишени от проблеми. Близнаците трябва да отделят време, за да не правят прибързани заключения. За да сведат до минимум броя на неприятностите, астролозите съветват Близнаците да поемат по-малко рискове. Те анализират хората и винаги гледат с критични очи, а след като отворят уста и изкажат остро мнението си, не е изненада, че много хора започват да ги избягват. Затова представителите на зодията догодина трябва да си мерят приказките, за да не оставят след себе си засегнати. През 2022, ако Близнаците искат да държат семейството и приятелите си близо до тях, трябва да са по-умерени и дипломатични.

РАК /21 юни – 22 юли/ е единствената зодия, в която пиринските управници нямат представители. И по-добре, защото през 2022 г. планетите често ще карат хората от този знак да се изправят пред дилеми, при които няма правилен или грешен избор, има само един, и той трябва да бъде уцелен безпогрешно, защото в противен случай ще страдат много хора. Всеки има своя собствена зона за комфорт, но през следващата година Раците ще трябва да я напускат по-често. Ако започне период на трудности, по-добре е Ракът да не изпада в апатия и да не започва да рови в себе си, за да открие причините за проблемите. С колкото повече лекота се отнася към всичко, което се случва, толкова по-успешни ще стават те през тази година. Раците виждат чашата наполовина празна и обикновено са песимистично настроени. Много са чувствителни и дори най-малките проблеми могат да ги изкарат от равновесие. Поради тази причина приятелите им често внимават какво им казват, за да не ги разстроят. През 2022, ако искат да имат спокойна година, задължително трябва да се опитат да видят чашата наполовина пълна. 2022 г. ще им е пълна с нови предизвикателства. Те ще имат повече работа през първата част на годината, но ще намерят решение за балансиране на личния и професионалния живот. Раците вече преминаха през достатъчно изпитания от живота, така че от началото на 2022 ще могат да си отдъхнат и да се заемат с дела, които им подхождат. Също така ще получат новини, които ще им дадат голяма надежда, а до тях ще бъдат хора, които ще ги подкрепят във всичко. Раците най-накрая могат да се сбогуват с всички ограничения и да се фокусират само върху хубавите неща през новата година. Те ще има невероятна емоционална сила – могат да правят каквото пожелаят, могат да преместят цели планини и независимо какво се случва през 2022, те никога няма да се откажат. Рака го очакват въодушевление и късмет във всички сфери на живота. Те ще могат да използват спестяванията си и да ги инвестират изгодно. Покровителят на годината – Черният Воден Тигър, ще бъде в подкрепа на онези от тях, които са сериозни и готови за отговорност във взаимоотношенията.

ЛЪВ /23 юли – 22 август/ е кметът на Петрич Димитър Бръчков, който е роден на 25 юли 1979 г. Още в началото на годината астролозите съветват Лъвовете да почистят дома си от черна енергия и негативни влияния отвън. Това ще помогне за привличането на щастие към онези, които се нуждаят от подкрепа. Тази година експертите препоръчват представителите на този знак да не изпадат в крайности. Спокойствието и премереността ще бъдат важно условие за щастието на Лъва. Той ще може да преодолее куп лоши мисли, да стане по-успешен във всички сфери на живота, но само ако не прибързва. Важно е да взема само информирани решения. Лъвовете са много любящи, но често фокусират тази любов върху самите себе си. Те имат нужда от внимание и биха направили всичко, за да изпъкнат. За Лъвовете всичко се върти около тях. През 2022 трябва да се опитат да помагат повече на хората, за да се успокоят. Лъвът ще бъде един от щастливите знаци на 2022 г., просто защото благодарение на позитивната си нагласа той ще може да привлече само добри неща. Дори и когато се провали, Лъвът не се отказва и упорито се стреми да се поправи. През 2022 г. той ще бъде в добро здраве, ще има редица възможности за кариера и любовният му живот ще процъфтява.

ДЕВА /23 август – 22 септември/ ще моделира годината на новоизбрания депутат от „Продължаваме промяната” благоевградчанина Владимир Табутов /25 август 1983 г./ Очаква се Девата да има година, която ще й донесе много изпълнени желания. Представителите на тази зодия ще могат да подобрят себе си и живота си. Разбира се, разочарованията и проблемите могат да се изпречат по пътя им, но те лесно ще се справят с тях. В това ще им помогне силната интуиция, която ще се изостри през март и от юни до октомври. Много е важно Девите да обърнат внимание на темата за връзките и отношенията си – трябва да общуват максимално с нови хора, да слушат съветите им и да се опитват да работят в екип. Девата очаква всички да действат според нейните изисквания. И ако не се случи, веднага лепва етикет и не иска да чува за нищо друго. Мненията на другите са грешни, ако не съвпадат с нейното. Винаги изглежда много уверена, дори арогантна, но всъщност отвътре не с съвсем сигурна в правотата си. През 2022, ако не взима под внимание чуждото мнение и отказва да помага на приятелите си, ще трябва да се справя с всичко сама, което няма да е лесно. Но Девите ги очаква приятна промяна в бизнес средата. Новите знания, придобити през текущата година, ще бъдат полезни за правене на бизнес в бъдеще, в кариерата или в собствения бизнес. Астролозите им препоръчват да работят активно, но в същото време да не забравят за навременната почивка, за да не изгорят емоционално.

През 2022 г. Девите ще имат шанс да станат известни, да се представят и да спечелят отлична репутация, която ще им помогне в живота и бизнеса. В любовта могат да очакват промяна към по-добро, а от февруари до май е най-доброто им време за брак. Двама кметове – Иван Кадев на Банско /27.09.1964 г./ и Людмил Терзиев на Хаджидимово /30.09.1961 г./ трябва да се съобразят с особеностите на зодията си

ВЕЗНИ /23 септември – 22 октомври/, ако искат годината да им мине гладко и без сътресения. Везните трябва да помнят, че Вселената работи според своите собствени закони. Тази година ще бъде малко непредсказуема за тях, така че те трябва да следват тези закони, за да направят живота си малко по последователен, а работата им да е по-ефективна. Експертите съветват Везните да гледат на живота през призмата на оптимизма, като това важи особено за любовната сфера. Звездите и планетите ще помогнат на Везните да намерят щастие в любовта, но само ако те сами предприемат първата крачка. Везните имат тенденцията да си избират неподходящи партньори и дори когато виждат, че връзката им не върви, не желаят да я прекратят, за да не страдат. Те са доста мързеливи. Тази година представителите на зодията трябва да поставят себе си на първо място и да внесат ред в романтичния си живот. Препоръката е да намерят партньор, който ще ги цени истински. През 2022 година късметът ще бъде изцяло на страната на Везните, но само ако предварително те преразгледат приоритетите си и престанат да се доверяват сляпо на авторитети. Годината ще им предложи различни опции за изява, които ще ги държат във вихъра на емоциите, но само добронамереността и истината могат да ги доведат до успешни резултати. Везните, като никой, умеят да ценят това, което е красиво и добро. И ако следват веруюто, че „красотата ще спаси света“, животът им ще поеме посоката, която винаги са желали. Хороскопът за 2022 година съветва Везните да гледат по-отговорно на нещата, които поставят на преден план. Много добре трябва да преценят кои са най-важните неща в живота и да не омаловажават лекомислено нито едно от тях.И трябва да се научат да поправят своите грешки. Особено в отношенията си с хората. Има и грешка, има и прошка.

СКОРПИОН /23 октомври – 21 ноември/ Са пиринските депутати от ПП Екатерина Димитрушева /13 ноември 1990/ и от ДПС Елхан Кълков /26 октомври 1973 г./, както и кметът на Сандански Атанас Стоянов, който е роден на 23.10.1971 г. Първата половина на годината за тях може да бъде доста стресираща. Проблемите у дома непрекъснато ще се редуват с нови проблеми на работното място. На Скорпионите може да им изглежда сякаш всички са против тях, но проблемите постепенно ще отшумят и няма да оставят след себе си никакви разрушения или лоши спомени. Звездите искат Скорпионите да избягват песимистичната нагласа. Също така трябва да следят благосъстоянието си. Скорпионът има цялото време на земята, но иска всичко да е перфектно. Винаги намира недостатъци във всяко нещо и във всеки човек. Не търпи гняв и грубата сила не го впечатлява. Да има контрол над всичко е мечтата му. През 2022 обаче е добре да раздели задълженията си с колегите и партньора, ако не иска да се изтощи напълно физически и психически до края на годината. Сатурн и Уран ще направят 2022 година печеливша за Скорпиона. Новата година ще донесе на родените под този знак разум, спокойствие, напредък, последователност. Скорпионите ще бъдат много креативни и ще имат стратегически идеи. От септември до края на годината е добър период за инвестиции.

Подвластни на зодията си СТРЕЛЕЦ /22 ноември – 21 декември/ са градоначалниците на Гърмен Феим Иса /1 декември 1970 г./ и на Кресна Николай Георгиев, който на 6 декември чества едновременно и имен, и рожден ден. Първата половина на годината за тях е идеална за пътуване, преместване, нови запознанства. Астролозите съветват Стрелците периодично да променят обстановката. Това е много важно през 2022 г., тъй като успехът на Стрелеца ще зависи от това. Що се отнася до скъпите покупки, по-добре е да ги прави от май до юли и от ноември до декември включително. През тази година Стрелецът ще може да си намери нова, добре платена работа, което със сигурност не се отнася за кметовете, а за останалите представители на зодията. В случай на проблеми, той не трябва да се отдава на самокритика и самоанализ – това е една от причините да губи доброто си настроение. Стрелецът е като буря. Нищо не е по-важно за него от собствените му желания. Иска нещата да се случват по неговия начин, понякога дори за сметка на другите. Все пак си е техен проблем, че страдат, не проблем на Стрелеца. Ако някой се изправи на пътя му, той го отстранява с гнева си, без да се интересува какво ще си помислят за него. Ако обаче Стрелецът взима предвид желанията на другите хора, хем ще бъде по-спокоен, хем по-оценен. И не на последно място – приятелите му ще са винаги на негова страна. Новата година носи много възможности за Стрелеца. Стрелците ще имат финансов късмет и могат да запишат курсове за нова специализация, която ще бъде първата отворена врата за голям бизнес. Той обаче трябва да се увери, че стресът не го превзема – предизвикателството за тях тази година ще бъде стресът и как ще управлява дейностите си, така че здравето му да не бъде засегнато. Стрелците ще имат невероятен самоконтрол във всички сфери от живота си през 2022. Животът им няма да се превърне в хаос. Те няма да позволят да бъдат водени от ограничения, правила или какво говорят хората – вместо това през 2022 Стрелците ще правят каквото искат и чувстват и ще изразяват гласно мислите си. Те ще бъдат много мотивирани да постигнат целите си, така че ще притежават страхотна сила, която ще ги насочва в правилната посока през цялата година.

Другата пренаселена откъм представители на властта зодия е КОЗИ РОГ /22 декември – 19 януари/ Такива са новият депутат от ПП Андрей Гюров /31 декември 1975/, както и кметовете на Белица – Радослав Ревански /2 януари 1985 г./, на Струмяни – Емил Илиев /12 януари1970 г. / и на Якоруда – Нуредин Кафелов. В началото на годината Козирозите може да станат свидетели на не особено приятна ситуация. Астролозите препоръчват да пазят в тайна всичко чуто или видяно, а не да разпространяват слухове. Също така си струва да проявят повече инициатива. Това е особено вярно в сферата на любовта. Ако търсят сродната си душа, трябва да действат решително и смело. В края на есента и началото на лятото не им се препоръчва да губят пари. Астролозите ги съветват също да запомнят важни малки неща, да не пропускат детайли, да се борят с претоварването и липсата на енергия. Козирозите нямат чувство за хумор. Техните мисли са фокусирани върху стратегии за власт. Тяхната отдаденост и устременост често им доставят властта, която желаят. И веднъж достигнали върха, част от тях те се държат тиранично. През 2022, ако успеят да се изявят като добър лидер, ще получат лоялност и ще бъдат оценени. От януари 2022 до самия край на годината Козирозите най-сетне ще могат да сложат край на всички лоши неща и да забравят за проблемите. Ще бъде възможно всичко да си дойде на мястото в началото на март. Козирозите ще могат да бъдат напълно щастливи и спокойни – до края на ноември може би ще имат напълно различен живот! Козирозите ще могат да намерят своята ниша, а астролозите препоръчват да не следват модните тенденции, а да създават изключителни неща и да не се страхуват да се учат отново. Възможно е Козирозите да тръгнат рязко към успеха, благодарение на своето хоби, което ще донесе осезаем принос в бюджета им. Романтичните връзки също ще бъдат успешни, ако Козирозите спрат да мислят само за себе си и започнат да се грижат за близките си. Самотните сърца ще имат късмет по-близо до лятото и по това време на годината вероятността да намерят истинската си сродна душа се увеличава.

ВОДОЛЕЙ /20 януари – 18 февруари/ е кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, който е роден на 23.01.1960 г. През 2022 г. Водолеят трябва да се откаже от стратегията „по малко от всичко“. Трябва да се съсредоточи само върху това, което наистина има значение. Още в самото начало на годината трябва да следва плановете си, за да не прави грешки и да не се отклонява от избрания път. Астролозите също ги съветват да правят нещата последователно, без да разсейват енергията си в няколко задачи едновременно. Спасителният пояс за Водолея ще бъде общуването с приятели и роднини. Силата на думите и мислите ще им помогне да променят бъдещето. Трябва да останат оптимисти – това е ключът към победата. Водолеите вярват, че са над всички и малко хора са на тяхното ниво. За да получат стандарта на живот, който желаят, те работят упорито и са готови на всякакви жертви, включително да се откажат от приятелите си. Веднъж получили каквото желаят, животът им става скучен и вече няма какво да ги мотивира. 2022-ра ще бъде година с много предизвикателства във всички сфери от живота, така че Водолеите със сигурност няма да скучаят. Зодията я очакват много изненади през 2022 г. Във финансово отношение представителите й трябва да се научат да се адаптират бързо и да намират решения, за да не пропуснат възможностите, които се появяват. Следващата година ще бъде доста взискателна, но те ще се радват на успех в края на 2022. Хората от този знак ще имат много енергия, динамика и креативност. Професионалният им план ще бъде проспериращ, а също така лично ще открият и ще се научат как да се предпазват от стреса.

РИБИ /19 февруари – 20 март/ е депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов, роден на 28 февруари 1988 г. 2022 е доста благоприятна година за Рибите, особено за тези, които търсят своето призвание. В това ще им помогне тяхната прословута интуиция. Не трябва да разчитат на другите за важните въпроси. Независимостта и самодостатъчността във всичко е основното условие за успех. В края на годината старите нерешени проблеми може да се върнат при Рибите. Те ще започнат да провокират хората от този знак към негативни емоции, страхове и комплекси. В Рибите всъщност се борят няколко личности с различни желания. Само те си знаят колко много конфликти се борят в ума им. През 2022 е добре да поговорят с някого, дори и да отричат, че се чувстват претоварени. Може би така ще се почувстват облекчени и по-щастливи. За Рибите 2022-ра ще бъде повратна точка. В края на юни те може да се оплачат, че нищо не върви по план и че силите им са на изчерпване. Но всичко ще се промени през септември. Представителите на зодията ще са изпълнени с енергия, ще чувстват подкрепата на близките си и ще се върнат в правилната посока. Рибите могат да се възползват от възможностите, които им се предоставят през ноември, за да поставят солидна основа за бъдещето си. Астролозите препоръчват на Рибите през 2022 г. да разчитат повече на интуицията и да я развиват, за да привлекат успеха. В началото на годината ще се появят нови възможности, а Рибите ще трябва да направят избор измежду много примамливи предложения. Финансовата страна на живота също ще се промени, което ще позволи на представителите на знака да намерят нови възможности за привличане на пари. Успех очаква Рибите в любовта, но за хармонични отношения е важно да работят върху себе си.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP