"Какао бийч" на Слънчака е любимото място на родните тузари

03 Юни 2017 | 17:01
0 коментара
Хайлайф

Луксът, възможностите за реалкс и развлечение и чистите плажове привличат като магнит родните баровци. Ето топ 5 на кътчетата по родното Черноморие, на които местните богаташи обичат да отдъхват я със семействата си, я с любовниците.

Какао бийч

"Какао бийч" на Слънчев бряг е любимо място на родните тузари. На шатрите с балдахин с широки бели матраци те могатя да се изтягат по цял ден като бейове и да наблюдават бронзовия загар на силиконовите девойки, които се препичат на плажа. Тук е царството на бицепсите и силиконовите "балкони”.

 

 

 

Оазис

Плажът на комплекса "Оазис" край село Лозенец е сред най-модерните по южното ни черноморие. Той е покрит с мек златист пясък, а отсреща е Странджа планина. Огромен хотел опасва плажа на 60 км от Бургас, близо до Царево и Приморско. Базата разполага със сърф-училище, три плажни бара, открит плувен басейн с олимпийски размери, детски басейн, много спортни съоръжения. За сигурността на собствениците и гостите е осигурена денонощна охрана и контрол на достъпа.

 

 

 

Дюни

Този плаж е сред най-луксозните по Южното Черноморие. Част е от едноименното ваканционно селище, което е на територията на национален природен резерват. Курортното селище е разположен е на първокласния път от Созопол към Приморско и Царево сред борова гора. Там с коктейл в ръка всеки тузар се чувства като у дома си.

 

 

 

Русалка

"Русалка" е приказен морски курорт на север от нос Калиакра. Намира се на 20 км източно от Каварна, на 35 км от Балчик и на 90 км от Варна. Разположен е в природния резерват Птичия залив, известен още като Таук лиман и Наневска тузла. В Русалка родните богаташи практикуват най-различни спортове - от тенис през стрелба с лък до конна езда.

 

 

 

Ривиера

Ривиера е луксозно ваканционно селище на 17 км от Варна. Преди 10-ти ноември това райско кътче край морето беше място за отдих на висши партийни кадри от страната и чужбина. Ривиера е на самия морски бряг и разполага със собствени плажове в закътани заливчета, където родните богаташи могат да се усамотят с по някоя русалка.

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP