Как да създадем стилни и комфортни тоалети за летния сезон?

01 Юни 2022 | 23:04
0 коментара
Любопитно
Как да създадем стилни и комфортни тоалети за летния сезон?

Как да създадем стилни и комфортни тоалети за летния сезон?

 

В модно отношение лятото е особен сезон. От една страна, точно тогава ни се ще да обновим гардероба си, да изглеждаме зашеметяващо, а и да покажем какво сме постигнали с тялото си през студените дни от годината. От друга страна обаче, поради сериозното покачване на температурите и тежките горещини, ни се ще и да носим достатъчно комфортно облекло.

Възможно ли е да постигнем баланс? Да изглеждаме едновременно стилно и комфортно през лятото? Това не просто, че е възможно, но и лесно постижимо! Особено през настоящия летен сезон на 2022-ра година. Причината е, че на мода са доста удобни кройки и визии. А освен това ние имаме специални съвети и насоки за това как да сте и стилни, и да ви е удобно комфортно през цялото лято!

 

Слезте от високите обувки, можете да сте секси и без тях!

 

Нещо повече – лятото обича спортно-елегантните ежедневни визии. Високите токчета и сандалите на платформа са отличен вариант, но само за специалните поводи през топлите дни от годината. Вместо тях, за работното място и за разходките сред природата заложете на актуални и лесни за съчетание с рокли, поли и всякакъв тип панталони дамски сникърси Dragonfly. Уникалното в тях е, че имат супер стабилна подметка, комфортни, изработени от висококачествени дишащи материи, а и визията им носи страхотно лятно настроение!

 

Кажете „Да!“ на панталоните със свободни кройки

 

През лято 2022-ра година на мода са панталоните с широки крачоли. В допълнение, усещането за комфорт в тях е осигурено от актуалните материи за сезона – лен, сатен, лек полиестер и органичен памук. В началото може да ви се стори, че те са трудни за съчетание. Но веднъж комбинирали ги с любимия ви флорален топ, класически бял потник или копринена блуза, ще видите колко универсална е тяхната кройка. Между другото, късите панталони със свободна кройка и то с дължина до коляното са не по-малко стилен и отличен вариант за едно удобно лято. Съчетавайте ги с тениски с любими щампи или с обикновени бели и бежови ризи.

 

Актуалните комфортни рокли за сезона

 

През лятото е секси да носим къси и впити рокли, но не винаги в тях ни е достатъчно удобно. За щастие, тази година актуалните кройки са доста комфортни, а и много разнообразни. В случай че си търсите нова дамска рокля онлайн и държите на удобството, заложете на дизайните в стил риза, с премятане и задължително с миди дължина. По отношение на цветовете и мотивите, ви препоръчваме флоралния десен и модерното небесно синьо, което само по себе си носи страхотно лятно настроение и мирис на море!

 

Плисираната пола – задължителен елемент от летния гардероб на 2022

 

Тази кройка е изключително актуална, но трябва да признаем и далеч по-удобна от вече ретро полите с висока талия и ултратясна линия. Плисето е невероятно комфортно, но и много универсално. То се съчетава прекрасно с десени на точки и райе. В същото време, тази пола е елегантен вариант за офиса и не по-малко подходяща за свободното време, а с подходящ топ дори алтернатива за вечерно парти или коктейл с приятелки след работа!

 

Да умеем да се чувстваме и изглеждаме добре в дрехите си е истинско постижение! С правилните насоки, вдъхновение и старание обаче тази мисия е възможна!

Добавете Вашия коментар

TOP