Как да станеш Дигитален маркетинг експерт за 8 месеца

17 Август 2017 | 08:51
0 коментара
Общество

В първият сезон на дигиталната академия се включиха над 3000 души, от които над 600 успяха да преодолеят всички маркетинг предизвикателства и да усвоят умения, които им помогнаха в техния кариерен старт и професионално развитие.

Всички, които не успяха да се присъединят към първото издание на програмата, могат да наваксат пропуснатото тази година, като

кандидатстват за безплатния първи курс "Marketing Fundamentals" до 17-ти септември

Всички одобрените кандидати ще имат възможност да направят първите си стъпки в дигиталния маркетинг на 25-ти септември.

В академията може да се запише всеки, който има желание и мотивация да се реализира в сферата на дигиталния маркетинг или да развива свои собствени проекти.

Програмата преминава през 7 специално селектирани обучения, обхващащи всички аспекти от дигиталния маркетинг: Marketing Fundamentals, Content Marketing, E-mail Marketing, Facebook Marketing, Google AdWords, Search Engine Optimisation и E-commercе.

Курсовете са изцяло с практическа насоченост, разработени с едни от най-разпознаваемите имена в сферата на дигиталния маркетинг, които са и трейнъри в проограмата - Георги Малчев, Василена Вълчанова, Геннадий Воробьов, Мартин Войнов, Бисер Вълов, Борил Богоев и Димитър Савов.

Всички желаещи имат възможност да станат част от цялостна практическа програма по дигитален маркетинг, като заявят своята кандидатура. Подробности за академията можете да откриете на нейния сайт

Добавете Вашия коментар

TOP