Кадрови промени в ДГС-Елешница и Якоруда! Малкия "марципан" пак няма късмет

10 Август 2017 | 12:52
4 коментара
Общество

От днес директорът на „ДГС Елешница” инж. Иван Дивизиев оглавява съседното териториално поделение на Югозападното държавно предприятие в Якоруда.

Той сменя на поста инж. Васил  Стамберов, който поема управлението на „ДГС Дупница”. Стопанството в Елешница пък се поверява на инж. Димитър Терзиев, който допреди седмица управляваше „ДГС Кресна”.

Заповедите на директора на ЮЗДП инж. Дамян Дамянов за кадровите рокади са превантивна мярка за недопускане на местни зависимости и незаконни практики в горския сектор.

Проверките за изпълнение на дейностите в териториалните поделения на ЮЗДП продължават до постигане на оптимална кадрова ефективност. В бранша силно се коментира, че скандално известният горски Илия Клечов пак няма късмет, тръпнеше с нетърпение да оглави ДГС-Елешница.

Припомняме, че горският служител в Държавно горско стопанство „Елешница” И.Клечов преди година време бе нападнал 24-годишен младеж от белишкото с. Палатик и му изби 3 зъба. 

Побоят, който горският Илия Клечов нанесъл над Алиш Ревански бе заснет от камера на заведението в центъра на с. Елешница, където станал въргалът. Той се случил на 1 март по обяд пред погледите на десетки свидетели от селото, които традиционно обикалят пазара по това време, разказаха очевидци. Повечето от тях чули първо силни викове с многократно повтаряне на думата „комисиона“, после видели Алиш, паднал безпомощно на земята. 

Стоящите наблизо веднага извикали чрез тел. 112 линейка и полиция. Двете коли се озовали сравнително бързо на местопроизшествието. Клечов бил накаран да пише показания, а Ревански е транспортиран в болницата в Разлог с контузни рани и разбита челюст. Запознати коментират, че Клечов многократно е заплашвал смесеното населени в родопите, че като стане началник ще им стане тясно в балкана.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

 

Добавени коментари

7889 публикува:
11 Август 2017 | 10:28
А в Белица кога ще го преместите та то не остана гора да краде намерете му местенце той ще си вземе и лазарчо липев
Н Дивизиев публикува:
11 Август 2017 | 10:27
Тоя марципан продаваше с кмето на Кузьово дърва на маото мн е прос
Червения публикува:
10 Август 2017 | 16:51
Ако искате да съсипете горското в Елешница назначение малкия Марципан,той е много просто и алчен за пари ,може да питате в кузьово и бабяк как зима пари от хората за да им даде дърва
dane публикува:
10 Август 2017 | 16:40
marcipane nema rawen e sas sofianeco sa na eden akal edeniq e typ a druziq prost

Добавете Вашия коментар

TOP