Кабинетът обяви национална акция срещу дрогата на пътя

07 Юли 2022 | 16:12
2 коментара
Криминално
Кабинетът обяви национална акция срещу дрогата на пътя

Днес започва Национална акция срещу шофирането под въздействието на дрога, обяви на специален брифинг премиерът Кирил Петков след трагичния инцидент с двете убити от джигита Георги Семерджиев на бул. "Черни връх" в столицата. 

„Днес решихме да обявим война на всички рецидивисти зад волана, особено тези, които шофират под въздействието на наркотични вещества. Война на всички, които имат агресивно поведение на пътя”, заяви премиерът в оставка. 

МВР шефът Бойко Рашков каза, че се води разследване за съпричастност към убиеца от страна на служителка на министерството и неглижирането на действието на катаджии в миналото. "Включително, ако някой косвено е причинил този трагичен резултат", отсече Рашков.

И съобщи, че извергът кара без българска книжка у нас от 2005 г. И потвърди, че е шофирал с фалшива швейцарска. Бил е проверяван десетки пъти за последните близо 20 години. 

Добавени коментари

Блг публикува:
07 Юли 2022 | 19:34
И не казват последната устна заповед на Рашков - кола над 10 бона да не се спира!! И пак ще съсипят от глоби обикновения човечец
Супер публикува:
07 Юли 2022 | 17:09
А съда кой ще го провери като там всичко отпада. Кой знае колко наказателни постановления му е отменил българския корумпиран съд.

Добавете Вашия коментар

TOP