“Живел енерджи” е шампионът на обществените поръчки в Петрич!!!

10 Май 2023 | 20:14
21 коментара
Общество
Благоевград
Живел енерджи” е шампионът на обществените поръчки в Петрич!!!
“Живел енерджи” е шампионът на обществените поръчки в Петрич!!!

Проверка в регистрите за обществени поръчки, проведени от община Петрич през последните години, показват концентрация на едни и същи фирми, сякаш абонирани за изпълнението на различни дейности в южния град.
 
 “Живел енерджи” е фирмата спечелила за милиони лева обществени поръчки, както и кмета еднолично й е възлагал малки поръчки за сумите между 10 000  и 40 000 лева.

Живко Коемджиев е бивш общински съветник в Петрич, от квотата на ПП ГЕРБ, в мандат 2015-2019 год. Дъщерята на Коемджиев Зоя пък е служител в общинския отдел „Земеделие” в Петрич, а зет му Светослав Шарков и към момента е общински съветник в града. Коемджиев пък е съдружник със сина си Асен във фирмата “Живел енерджи” ООД. Случайно, или не, именно докато Коемджиев-баща е сред най-приближените на кмета Бръчков 99% от дейноста на дружеството “Живел енерджи” е на общинската хранилка.  

Припомняме, че сигнали до АДФИ, МВР, КПКОНПИ, НАП, ДАНС, ПРОКУРАТУРАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЕС (ОЛАФ) не липсват, но това изглежда оказва почти нулево притеснение в управата на града, ако съдим по непроменящия се начин на работа през последните години.  По-притеснителни обаче се оказват и някои обвързаности – политически и роднински, които прозират зад раздадени милиони левове обществен ресурс. Заобикалянето на закона се е превърнало в изкуство, а то е много добре овладяно от редица политически фигури, които разпределят обществените блага по свое усмотрение.

Община Петрич "за едни майка, за други мащеха"!

ОЧАКВАЙТЕ ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ!

Как се печели поръчката за зимното поддържане за град Петрич и района на Огражден, за Подгорски и Марикостински райони???

Кой е черната каса на ГЕРБ-Петрич?

Три фамилия на хранилка в Община Петрич!!!
Живел енерджи” е шампионът на обществените поръчки в Петрич!!!
Живел енерджи” е шампионът на обществените поръчки в Петрич!!!
Живел енерджи” е шампионът на обществените поръчки в Петрич!!!
Живел енерджи” е шампионът на обществените поръчки в Петрич!!!
Живел енерджи” е шампионът на обществените поръчки в Петрич!!!

Добавени коментари

Svidetel публикува:
11 Май 2023 | 21:37
Sega taq spinozna mangalka Rilka deto e advokat na obshtinata trqbva i prez Dinev da minava da q tarkalq. Jalka kartinka
вана публикува:
11 Май 2023 | 19:59
Пиринско, браво, че последните 2 седмици изваждате доста керливи ризи на Община Петрич. Все пак, това е и една от задачите на журналистиката. Защо обаче ми се струва, че малко пропускате Община Симитли или въобще не се сещате да я проверявате.
Наблюдател публикува:
11 Май 2023 | 19:27
Стояне, изкара си наднико за днеска нема нужда да пишиш повече коментари. Иди са да целуниш заднико на Минев и си легни до него.
Миндел публикува:
11 Май 2023 | 19:24
Абе Марио са след като Стоян Димитров написа по некой негативен коментар за Бръчков по-спокойно ли ки спийш? Жалък си!
Медия публикува:
11 Май 2023 | 19:22
Еее избихте рибата с тия поръчкови новини по цел ден. По плюене и заливане с пумия задминахте дори телевизия БАЦ
Петрич публикува:
11 Май 2023 | 19:19
Очевидно се засегнаха доста интереси на Марио Минев. Троловете му Стоян и Чумата пишаъ нонстоп под всяка публикация на тази поръчкова медия.
Хахаха публикува:
11 Май 2023 | 19:16
Един господин разправя по цял ден насам-натам как видите ли щял да бутне Бръчков и да стане той кмет. Това най-вероятно са някакви негови мокри сънища, които няма да се реализират, защото той отдавна загуби доверието на петричани.
Пиринско публикува:
11 Май 2023 | 19:14
Превърнахте се в една жълта и поръчкова медия, не го очаквах от вас. За колко ви купи Марио Минев и компания?
Стадион публикува:
11 Май 2023 | 19:12
Онова джудже Минев още не може да преживее загубата на стадиона и се е впрегнал ежедневно да плюе по общината. Със сигурност зад негативните коментари под тези статии стоят 1 до 2-ма души - Стоян и другата мутра Чумата
Гражданин публикува:
11 Май 2023 | 19:10
Бръчков ще бъде кмет и то още на първи тур. Напук на душманите!
Чумата публикува:
11 Май 2023 | 19:08
Алоо Миндел, пак ли изпрати Стоян и Чумата да пишат простотии бе? Толко ли си жалък?
Хейтърите публикува:
11 Май 2023 | 19:07
Айде троловете на Минев отново започнаха да пишат коментари срещу Бръчков. Спрете се бе, смешни сте!
Живко публикува:
11 Май 2023 | 12:31
Не работим само я. И заяко зима порачки. Митко Бръчков е най добрия кмет и постоянно му пускат пари от софия. Сички сме с него
заечки публикува:
11 Май 2023 | 09:59
само живел работи еййййййййййййй нема спирка инак вика нема пари нема работа абе ей бегайте некаде се скрийте неси знаат парите па ние нека работим на полето
финката публикува:
11 Май 2023 | 09:57
Бръчков нема да е повече кмет. Ангелски предлага Коцето. ГЕРБ искат Динев. Пада Гешев пада Бръчков. СЪД за мафията.
христина публикува:
11 Май 2023 | 09:55
падна рейтинга на бръчков както падна на вельо едно време заради гюпката са на бръчи човеко е ангелски он е взел ролята на ицо георгиев и като за последно за това мили петричани събудете се и да махнем поредните дето си мислят че ние сме им слуги а те си броят парата и не им дреме за нас ние на оранжерията.
petri4 публикува:
11 Май 2023 | 09:14
тука нема ли конфликт на интереси!?! сино ,дъщерята ,снаата, зетя. Сички на общинската (бръчкова )хранилка. тоя кмет вече не е кмет . тоягите и ванка от общината
росен публикува:
11 Май 2023 | 08:41
ееее най после да се каже истинита ама това е само малка част а къщата на метаморфози преди никити на ситония знаетели какви пари я купиха 260 хиляди евро е за това ще пускаме фактури за снегопочистването нищо че тая година в петрич снег не е валело. честито на младото семейство мислят че нема да се разбере. истината е в телефона на рилка тя знае ного и бръчи я нареди взеха им кащата и не иска да и помогне а можеше ама са па гласувайте за него герб за да работи мите захов и живето.
Кефал публикува:
11 Май 2023 | 07:31
Бръчков няма да бъде кмет!
qnko публикува:
11 Май 2023 | 07:06
a fakturite deto se puskat nahvarlqt dva miliona za pslednite dve godini chestito na firmata edni hora se chudat kak da sarjat dvata kraq a drugi se chudat kade da si poharchat parite. brachkov e prekluchil.
СТОЯН публикува:
11 Май 2023 | 00:27
ПИРИНСКО ЕВАЛА ЗА ЖИВКО НЕКА РАЗБЕРЕ ЦЕЛАТА РОДА И СИЧКИ ОТ ПЕТРИЧ КАК СЕ УСВОЯВА ПАРАТА КОЛКО ПАРИ СЕ ПРЕВЕДОХА ЗА СНЕГОПОЧИСТВАНЕТО А ТАЯ ГОДИНА ЕДНА СНЕЖИНКА НА ПАДНА ; ДА СЕ ЗНАЕ ОНИ ИСКАРАХА НОГО ПАРИ

Добавете Вашия коментар

TOP