ЖЕСТОКА ДРАМА! Отчаян студент се самоуби на рождения си ден

10 Февруари 2022 | 12:31
0 коментара
Общество
ЖЕСТОКА ДРАМА! Отчаян студент се самоуби на рождения си ден

Истинска трагедия потресе Пловдив. 20-годишен студент по право се самоуби в дома си в града под тепетата на рождения си ден. Преди 3 години майката на младежа също сама сложила край на живота си.

Сега подобен път избрал и синът й, но незнайно защо. Една от версиите е, че приел много драматично смъртта на майка си и не  успял през тези три години да я преодолее.

Баща му също е лекар и работи в престижна пловдивска болница. Той е буквално съкрушен, твърдят колегите му.

Сигналът за намереното безжизнено тяло в дома на момчето е подаде на тел. 112 вчера. Пристигналите на място полицаи и медици само констатирали смъртта. Според полицията няма данни за насилие.

От полицията потвърдиха за "Марица" за драмата. Сигналът за открития в безпомощно състояние Валентин е подаден вчера по обяд на тел. 112. На място веднага пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. Медиците само констатирали смъртта на момчето. Установено е, че няма данни за насилие, като най-вероятно става въпрос за самоубийство. По случая е образувано досъдебно производство, посочиха още от полицията. По неофициална информация смъртта на Валентин е била мъчителна - той е забил нож в сърцето си. Мотивите за фаталното решение остават неясни както за полицията, така и за близките на студента.

В профила му в социалните мрежи се изливат куп съболезнования и въпроси, които към този момент остават без отговор. "Защо бе лапе? Защо? Светъл път, моето момче.. А днес трябваше да празнуваш.... Почивай в мир!", пише негов приятел. "Жалко е когато изчезват без причина ,такива млади, възпитани и истински хора .. Не знам , но жалко за това младо и възпитано момче! Дано си на добро място приятелче.. и точно днес рожденниче.. Амин приятелче ..!", пише друг. "Любовта е по-силна от смъртта.

Нека душите намерят покой и светлина. Не осъждайте!", зове трети. "Благодаря ти за всички преминати трудности в които сме били рамо до рамо и за хубавите моменти, който сме изживяли заедно братчето ми..! Завинаги оставаш в сърцето ми! Дано да си на по-добро място. Почивай в мир!", също е едно от оставените послания на стената му. 

Валентин е изучавал право в Нов български универститет. 

Добавете Вашия коментар

TOP