Жената на Каплата пренощува в ареста, ще бъде подложена на детектор на лъжата

29 Август 2020 | 07:51
2 коментара
Общество

Жената на Васил Капланов е задържана. Петя Николова пренощува в ареста на РПУ Дупница, където е задържана за 24 часа по Закона за МВР.

Според източници на БНТ, Николова е задържана в петък вечерта по разследването за отвличането на Янек Миланов. Именно отношения между Николова и Миланов отпреди години са причина за действията на Капланов срещу изчезналия мъж.

Според запознати с разследването Николова ще бъде отведена в Института по психология на МВР, където ще бъде подложена на изследване с полиграф.

Вчера Районният съд в Дупница остави под домашен арест Васил Капланов - мъжът, с когото се твърди, че е последната среща на изчезналия Янек Миланов. На излизане от съдебната зала Капланов не пожела да отговори на журналистически въпроси за изчезването на Янек Миланов.

Анализ на събраните до момента данни за движението на Васил Капланов от вечерта на 31 юли до задържането му, свидетелски показания и данни за района, в който е изключен телефона на Янек Миланов са очертали територия от 120 кв.км, които разследващите ще проверят сантиметър по сантиметър.Снимки:БГНЕС

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
 

Добавени коментари

Кристина публикува:
29 Август 2020 | 11:55
Lainarsko.com Новият сайт на Бриндо
няма назад на детектора публикува:
29 Август 2020 | 08:04
Днес тази женичка ще си каже всичко как и е казал че вече няма да си пишат и виждат и чуват защото чнек го няма. Каплата ще бъде върнат в ареста 100%

Добавете Вашия коментар

TOP