Жена арестувана заради секс на собствения й балкон

12 юни 2022 | 08:02
0 коментара
Жена арестувана заради секс на собствения й балкон

В Хонконг 36-годишна жена беше арестувана заради секс с любовника си на остъкления балкон на апартамента си, съобщи South China Morning Post.

16-секундният клип, на който двойката се забавлява в многоетажен апартамент, очевидно е заснет от прозорец отсреща. Полицията е задържала жената, заснета на видеото, и в момента издирва партньора й. Героинята на видеото е обвинена в публична обида на обществения морал и може да бъде осъдена до 7 години затвор. Жената отказа да даде показания.

Адвокат Алберт Лук Уай-Хун, с когото журналистите се свързаха за коментар, каза, че инцидентът е по-подходящ за непристойно поведение, като за такова нарушение извършителят може да бъде осъден на 6 месеца затвор и глоба от 1000 хонконгски долара. Специалистът обясни, че балконът е частна зона, което означава, че формално половото сношение не е станало на публично място, но може да бъде наблюдавано от случайни зрители.

Уай-Хун отбеляза също, че лицето, публикувало видеото, е заплашено от максимална присъда от три години затвор и глоба от 1 млн. хонконгски долара.

Към момента жената е пусната под гаранция, но е длъжна да се яви в полицията през юли. Разследването на инцидента продължава. Говорител на полицията каза, че в близко бъдеще са възможни допълнителни арести по случая. /БГНЕС


Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Одобрявате ли връщането на маските заради Ковид вълната?