Железния боец на ОФК „Пирин“ - Благоевград Антон Костадинов наказан с 1 мач и 300 лв. глоба

02 Август 2017 | 08:51
0 коментара
Спорт

Футболистът на ОФК „Пирин“ Антон Костадинов отнесе минималното наказание за червения картон, който получи във визитата на „Берое“ през уикенда. Полузащитникът с прякор "Лукчето" пропуска само домакинството срещу лидера „Черно море“ в петък късно вечерта, а глобата, наложена за деянието му от Дисципа на футболната централа, е в размер на 300 лв. Добрата новина от „Дъбравска“ 1 е, че етническият арбанец Анди Рения може да е на разположение на треньорския щаб, след като преодоля проблемите с адукторите. Крилото все още чака официалния си дебют за благоевградчани.

Лошата вест за местните фенове е, че върху тях, въпреки жегите, ще продължи да тегне забраната да внасят вода в бутилки на стадион „Христо Ботев“ и за да се разхладят, трябва да си приготвят по левче за чаша с живителната течност. От клуба все пак предлагат и алтернативен вариант – двете чешми до централния вход и откъм съблекалните, за които управителят Венко Попов увери, че ще работят. Цената на билетите е 6 лв., както ще бъде през цялата кампания.

Попадението след заучено изпълнение на Димитър Благов под Аязмото е едно от трите, които получиха номинация за гол на кръга. Конкуренти за първото място са точният изстрел на новото попълнение на варненските моряци Илияс Хасани, донесъл победата срещу „Дунав“, и шутът на Тиаго Родригес в мрежата на „Ботев“ при успеха на ЦСКА в Коматево с 6:2.

За изцепките на бултрасите канарчетата ще платят санкции на обща стойност 4300 лв., в добавка увисват с предупреждение за лишаване от домакинство. Димки, хвърлени предмети и залято с вода длъжностно лице са прегрешенията на агитката на жълто-черните.

Три хилядарки и 2 мача струва на защитника Йордан Минев псувнята, която изстреля в лицето на рефера Валентин Железов. Червените ултраси заработиха на любимците си 2000 лв. За обида на съдията Георги Давидов наставникът на „Септември“ Димитър Васев губи правото да ръководи отбора си от пейката в следващите 2 срещи плюс 2000 лв.

Добавете Вашия коментар

TOP