ИЗВЪНРЕДНО! Паника в ГЕРБ заради нансянето на преференциите в „Информационно обслужване“ Благоевград

03 Април 2023 | 10:10
11 коментара
Общество
Благоевград
ИЗВЪНРЕДНО! Паника в ГЕРБ заради нансянето на преференциите в  Информационно обслужване  Благоевград
Паника в ГЕРБ заради нансянето на преференциите в „Информационно обслужване“ Благоевград!

Кандидатите за депутати от листата на Коалиция ГЕРБ-СДС са в паника заради нансянето на преференции за определен участник в „Информационно обслужване“ Благоевград. Под сурдинка се коментира, че определени служители на Информационно обслужване нанасят не съществуващи преференции на участничка в листата на ГЕРБ-СДС. За казуса "ври и кипи" в социалната мрежа с апел да се предотврати маниполация върху протоколите, ако разбирасе има такава.

Преференциите са механизъм, който позволява пренареждането на избирателните листи. Тяхната употреба позволява по-активно въвличане на гражданите във взимането на решения за представителството им в парламента.

Припомняме, че на предишни избори през 2021 година голям скандал разтресе ГЕРБ-Благоевград заради манипулирани преференции в протоколите за кандидат депутата от ГЕРБ – Петрич Георги Динев, а именно в „Информационно обслужване“ Благоевград бяха преправяни протоколи и нанасяни фалшиви преференции.

В социалната мрежа „ври и кипи“ от публикации на протоколи от изборите проведени на 4 април 2021 г. Скандалното в случая е, че протоколите дадени на застъпниците на политическите опоненти от изборните секции в община Петрич са с видимо различни цифри със сканираните протоколи публикувани на сайта на РИК-Благоевград.

Според източник на Pirinsko.com поправките в протоколите са правени ден след изборите при предаването на изборните книжа в РИК – Благоевград. Видимите поправки са преувеличавани в преференциите на кандидатат в листата на Коалиция ГЕРБ – СДС под № 103, а именно депутатът Георги Динев.

По смисъла на наказателния кодекс има извършени документни престъпления от председатели, зам.-председатели и членове на над 40 (СИК) от община Петрич, които след манипулация върху протоколите са поставили своите подписи.

Към момента се подготвят сигнали до прокуратурата от различни политически формации.

Кандидататите в листата на Коалиция ГЕРБ – СДС са бесни на петричкия депутат Георги Динев заради злоупотребите в протоколите в негова полза.

„Георги Динев не трябва да бъде депутат, той има истински едва две хиляди префренции. Освен, че са му надписвани, са изземвани преференции и от други участници в листата“, коментира тогава пред Pirinsko.com кандидат от гражданската квота в листата на Коалиция ГЕРБ – СДС.

Още по малко са интересни протоколите в ромската махала на Петрич, която вече са кръстили петричани „ДИНЕВА МАХАЛА“. В „ДИНЕВАТА РОМСКА МАХАЛА“ младежите на ГЕРБ-Петрич  изфабрикуваха на 100% протоколите в полза за Георги Динев.

Избиратели питаха, фалшив депутат ли е Георги Динев?

Какво решение ще вземе лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов след скандалните преференции за Георги Динев остава загадка?!

 

ОЧАКВАЙТЕ СКАНДАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА С НЕСЪОТВЕТСТВИЕ НА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ СИК И РИК-БЛАГОЕВГРАД! 

Добавени коментари

Банско НЕ Е герб!!! публикува:
03 Април 2023 | 21:15
Банско "ще бъде" ГЕРБ друг път-когато ГЕРБ спечели изборите така,че да вземе сам мандат и състави собствено правителство,за да може сам да "управлява" и да краде както преди и колкото иска.А сега НЯМА,просто НЯМА.Дори и оня с тротинетката да ходи в парламента - НЯМА!!! Сега е "Гладна кокошка-просо сънува": ама ако Росен Желязков стане председател на НС - Няма!!! Ама ако Росен Желязков стане министер...Е-е-е пак НЯМА! Защото няма да съставят правителство -НЯМА и министер,НЯМА и място в НС за Сашко! И това лято ще бута бали слама,ще сади зеленчуци...той е много работен.Може и в кухнята на "Мацурев Хан" да работи и есен с песен отново на избори.Айде Марш бре,Сашко!!!
Petar публикува:
03 Април 2023 | 16:18
Do bansko e gerb ...bah komuneta
До тъп гербаджия: публикува:
03 Април 2023 | 15:16
Щом не можеш да разчетеш съкратеното име и то на латиница значи си много тъп и недодялан гербаджия!Продължавай да пишеш остарели лозунги за Мацурев,който тайничко се надява на успех за сметка на ромите и на някой друг!
Pepi публикува:
03 Април 2023 | 14:56
This pak sabraxa bokluzite
До курец публикува:
03 Април 2023 | 13:38
Ако, си толков сигурен кажи цялото име не само иницялите.
Kurec za gerb публикува:
03 Април 2023 | 13:31
Edno momiche s iniciali d.b mn zaplashvashe horata ako ne glasuvat za macurev utre da ne sa na rabota
Bansko публикува:
03 Април 2023 | 13:28
Е ако няма маниполациа натиск и заплахи ГЕРБ ни могат да саберат гласове. Мацурев си купи ромите
Кур за герб публикува:
03 Април 2023 | 12:55
Зашчо в деня на размисъм от централата на герб ми звъня номер да гласувам за сашо мащцурев това не ли престъпление даже имам и записан разговора
Банско е ГЕРБ! публикува:
03 Април 2023 | 12:35
Паника в ГЕРБ НЯМА! По единни сме отвсякога! ГЕРБ ПОБЕДА! Мацурев - ДЕПУТАТ! Изяжте се от яд! Мацурев - ДЕПУТАТ! За Банско БЛАГОДАТ!
112 публикува:
03 Април 2023 | 11:10
в момента подобно на преди две години се нанасят преференцииики за какави данка
Ха ха публикува:
03 Април 2023 | 10:32
Стига бе, това е статия от преди 2 години Егати тъпата история хахаххахахаххаха

Добавете Вашия коментар

TOP