ИЗВЪНРЕДНО: Корнелия Нинова приета в болница!

15 Март 2024 | 20:26
2 коментара
Политика
България
ИЗВЪНРЕДНО: Корнелия Нинова приета в болница!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е в болница Това съобщи "Фокус", цитирайки свои източници от партията.

По-рано през деня Нинова не присъства на заседанието на Народното събрание. Тя не беше и сред присъстващите на поклонението пред тленните останки на българския патриарх Неофит.

На поклонението парламентарната група на "БСП за България" бе представена от заместник-председателите й Георги Свиленски и Иван Ченчев, народните представители Ирена Анастасова и Георги Гьоков, и евродепутата от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите Цветелина Пенкова, съобщиха от партията. Те положиха цветя и написаха послание в съболезнователната книга, изложена в Синодалната палата.Телеграф

Добавени коментари

Гошо публикува:
16 Март 2024 | 12:50
Много работи явно!
Иван публикува:
15 Март 2024 | 22:23
Здравей Благоевград, здравейте будни граждани!! Време е да кажем край на модела Тасков - Байкушев!! 20 годишно мафиотско управление удари дъното. Днес първия сред равните Тасков взима 10 000 български лева заплата от данъците на гражданите на Благоевград!! Оставка за модела!! Започваме стачни действия пред община Благоевград и в зала 22-ри Септември, където се провеждат сесиите на общински съвет Благоевград!! Започваме!!

Добавете Вашия коментар

TOP