Известен треньор по плуване уби съпругата и сина си и се самоуби

12 Април 2020 | 21:08
0 коментара
Криминално

Труповете на 68-годишен мъж от Велинград, неговата 58-годишна съпруга и 23-годишният им син са открити днес сутринта в дома им, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Пазарджик.

Оттам уточниха, че екипи на Районното управление във Велинград, под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик, разследват тежко престъпление в курорта, при което са починали членовете на велинградско семейство. Сигнал за случая бил подаден тази сутрин малко преди 10:00 часа от близки на семейството. Те съобщили за сериозна свада и викове, идващи от съседния апартамент, в който живеели тримата техни роднини.

Пристигайки на мястото, полицейските екипи намерили безжизнените трупове на тримата. Извиканият на място екип на "Спешна помощ" констатирал смъртта на всички от семейството. Местопрестъплението незабавно е било отцепено, като е извършен оглед от дежурна група от РУ-Велинград, с участието на експерти от сектор „Научно-техническа лаборатория“ при ОДМВР-Пазарджик и съдебен лекар. Труповете са транспортирани до отделението по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик за аутопсия.

Работата по изясняване на случилото се продължава от сформирания екип под наблюдението на прокуратурата в областния град.  

От полицията потвърдиха за DarikNews, че става дума за семейството на известен треньор по плуване. По време на скандал в семейството тази сутрин той грабнал нож и намушкал смъртоносно съпругата и сина си, а след това и себе си. "Всички данни до момента сочат към това", съобщиха разследващи. 

 Vesti.bg. 

Добавете Вашия коментар

TOP