Известен бизнесмен преби жестоко жена си с тенис ракета, приеха я в болница в тежко състояние

15 Декември 2022 | 16:12
0 коментара
Криминално
Известен бизнесмен преби жестоко жена си с тенис ракета, приеха я в болница в тежко състояние

44-годишен бизнесмен от Пловдив е пребил съпругата си и майка на двете им деца. Това стана ясно на брифинг на Районна прокуратура-Пловдив във връзка с множество случаи на домашно насилие, съобщава trafficnews.bg.

Оказва се, че мъжът е следял цялото си семейство чрез инсталирани приложения на телефоните им за подслушване и показване на местоположението. Той редовно ги заключвал в дома си без тяхното съгласие, заради болестна ревност. Има данни и за чести сигнали и побои, посочиха още от РП.

„Вчера в 23 часа вечерта е получен сигнал за нов побой“, разказа зам.-районният прокурор Атанас Илиев. 

Снощи бизнсменът се върнал у дома и заварил съпругата му да говори по телефон, който не е виждал и съответно на него не е поставен софтуер за подслушване и следене. Последвал скандал, който прераснал с жесток побой:

„Започнал да я бие с тенис ракета. В следствие на побоя жената има множество хематоми, фрактура на две ребра, скъсан далак, спукано тъпанче. Състоянието на жената е тежко, правят ѝ операция в момента“, посочи още Илиев.

За щастие децата не са станали свидетели на побоя. Те не са били в жилището по време на нападението. 

Жената някакси успяла да избяга от апартамента и потърсила помощта на нейни приятелки. Те я откарват в болница. Оказва се обаче, сокторът, който прегледал жената в болницата, вече я познава. През 2018 тя отново е приета с травми от същия доктор и тогава му казала, че е паднала по стълбите. 

Мъжът е арестуван и предстои мярката му да бъде удължена на 72 часа. 

Към момента самоличността на семейството се запазва. 

Добавете Вашия коментар

TOP