Изтича крайният срок за приемане на заявления за Културния календар на Община Сандански за 2023 г.

31 октомври 2022 | 10:49
0 коментара
Изтича крайният срок за приемане на заявления за Културния календар на Община Сандански за 2023 г.

Община Сандански информира културните и просветните институции и организации, както и дейци в областта на културата, че изтича крайният срок за приемане на заявления за планирането на културната програма на Община Сандански за календарната 2023 г.

Писмени предложения за събития, празници, юбилейни дати и годишнини се подават в деловодството на Община Сандански, в срок до 4 ноември 2022г.

За финансиране на културни събития и инициативи следва да бъде внесено мотивирано искане /концепция и подробен проекто-бюджет/. Заявления, получени след 4 ноември 2022г., няма да бъдат разглеждани.

Културният календар на Община Сандански се внася за разглеждане в Общински съвет – Сандански, а финансовите средства се разпределят съобразно средствата, гласувани за култура в Бюджет 2023.

Общинска администрация – Сандански благодари на всички за усилията, които полагат за развитието на културата в нашата община! Убедени сме, че 2023 година ще бъде по-цветна и празнична, и заедно с общи усилия ще продължим да съхраняваме наследството и традициите и да развиваме у децата потребност от изкуство и усет за култура. Така ще гарантираме тяхното бъдеще и  успехи.


Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

КОЕ ТРЕВОЖИ БЪЛГАРИНА НАЙ-МНОГО В МОМЕНТА?