Изританият от кандидат депутатската листа на ГЕРБ в Пиринско Г. Динев: Ще продължа с всички сили да работя за успеха на ПП ГЕРБ

11 Октомври 2021 | 17:51
1 коментара
Политика
Изританият от кандидат депутатската листа на ГЕРБ в Пиринско Г. Динев: Ще продължа с всички сили да работя за успеха на ПП ГЕРБ

Минути, след като стана ясна окончателната подредба на листата на ПП ГЕРБ в Пиринско за предстоящите парламентари избори, петричкият ексдепутат Георги Динев отправи послание във фейсбук към всички свои привърженици.

В него, той обясни, че въпреки факта, че е отпаднал от предстоящата надпревара за депутатско място ще защитава до край интересите на партията на Бойко Борисов.

Публикуваме написаното от него без редакторска намеса: 

Скъпи приятели,

днес ПП ГЕРБ Благоевград регистрира листата за народни представители за предстоящите парламентарни избори.
След решение на управителния съвет на ПП ГЕРБ - Петрич, аз не бях включен в нея.
Ще продължа с всички сили да работя за успеха на ПП ГЕРБ и на кандидат президенстката двойка - проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева. Успех, в който съм убеден.
Изборите идват и си отиват. Най-големият ми успех е, че имам очи да се срещна с всеки един от Вас и на следващия ден.
Но най-важната кауза за мен си оставате Вие - жителите на община Петрич.
Благодаря Ви!, заключи Георги Динев.

Добавени коментари

кефал публикува:
11 Октомври 2021 | 23:07
Това момченце наистина си е повярвало.Той може да се напина само в тоалетната,а за да е депутат бе само заради Бръчков и паричките на тате му.Бръчков се опари от тарикат-депутат като Танев и затова му трябваше някой по-невзрачен и си го намери.Този освен да си шета костюма из София така и не можа да направи нвщо умно.Но и това е обяснимо.

Добавете Вашия коментар

TOP