Изявление на Бойко Борисов: Подкрепете ни! Днес внасяме новата Конституция!

17 Август 2020 | 11:02
1 коментара
Общество

Народът иска справедливост. Как се случва това - единствено и само чрез нова Конституция. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в изявление, което прави в момента.

Днес внасяме тази Конституция, за да изобличим лъжата, че това е Конституция на ГЕРБ. Великото Народно събрание може да промени всеки един ред и всяка една точка, подчерта още той. От демокрацията по-добро нещо не е измислено, каза още той.

Още днес ще възложа на Томислав Дончев закупуването на машини за машинното гласуване, каза премиерът. Искаме само да помагаме на хората. Затова я правим тази Конституция. С Дариткова и Караянчева правим контактна група и съм готов да се срещам с всеки, категоричен е Борисов. Затова ви моля: Подкрепете ни!

От думите на премиера стнаа ясно, че още днес внасят новата Конституция в Парламента. "На втори септември трябва да влезем със 120 подписа", обясни той.

Премиерът се обърна и към протестиращите: Останете на тротоара! Спрете да пречите на другите хора!

"Дайте ни тези две седмици, за да ви дадем властта. Искаме да осигурим най-доброто за хората. Кметовете са си на място и работят. Ако ни подредят на първо място - добре, на второ или трето - също. Където ни сложат хора, ние сме готови да помагаме."

И оттново Бойко Борисов се обърна към всички: Надявам се да ме подкрепите!

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

Безсрамници! публикува:
17 Август 2020 | 13:12
"Дайте ни тези две седмици,за да се бетонираме и ще ви дадем властта".Само тези две изречения показват колко са нагли и безочливи герберите!Показват как искат да ни подхлъзнат,да са окопаят па после ще им държим опинците!ОСТАВКА НА МИГА!Змията,когато умира хапе най-смъртоносно.Не им вярвайте!Не допускайте да ни замазват очите! Като сме почнали-да доведем нещата до край.Знаем,че в сегашната обстановка ще бъде страшно тежко и трудно,но ще бъде по добре хиляди пъти БЕЗ ТИКВАТА ОТ БАНКЯ!Защо той постоянно ни втълпява,че той е единствен,който може да се справи с положението? ИМА И МНОГО ДРУГИ!Не му вярвайте!Достатъчно му вярвахме и пропаднахме!

Добавете Вашия коментар

TOP