Изпълнителката на "Сине, сине" излезе от кома

15 Февруари 2022 | 15:06
0 коментара
Общество
Изпълнителката на Сине, сине излезе от кома

Изпълнителката на култовия хит „Сине, сине“ Севдалина Спасова е излязла от комата. Това обяви пред „Телеграф“ съпругът й Валентин Спасов. „Вече е добре, до преди малко бях при нея в болницата, говорихме. Направиха й изследвания и чакаме резултатите“, заяви певецът и композитор.

Състояние

В средата на миналата седмица в къщата им в Сапарева баня на обичаната певица й прилошало изведнъж и извикали екип на Спешния център в курортното градче. След прегледа линейка я закарала до частната МБАЛ „Свети Иван Рилски 2003“ в Дупница. Настанена е в отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение. „Състоянието й е добро и е стабилно. Затова вече са я преместили от реанимацията във вътрешно отделение“, добави Валентин Спасов.

Ваксина

Той разказа, че около Нова година и двамата са се разболели. Имали са характерните симптоми за коронавирус и са си направили тестове. „Нейният беше отрицателен, а моят – положителен. Лекувахме се вкъщи и двамата се оправихме. Но какво се случи онзи ден, не знам“, споделя музикантът. Той разкри, че певицата е била сред първите, които са се ваксинирали миналата пролет и с двете дози. „Аз още се възстановявам от сърдечна операция, която направих преди пандемията и затова изчаквам“, каза още Вальо.

Публикация

Дъщерята на Спасови – Венета, която се омъжи в Благоевград и ги направи баба и дядо, още щом разбрала за случилото се, се притеснила и запалила колата към Дупница. Именно на нея е посветена последната публикация на Севда във фейсбука й от 7 януари: „Честит рожден ден, скъпа моя дъще! Нека Бог да те благослови! Бъди много здрава и щастлива! Бъди винаги много упорита и борбена! Безкрайно те обичам!“. „Явно вчера се е разчуло, защото като излязох от болницата и си включих телефона, видях, че са звънели хора, които от години не се бяха сещали за нас“, коментира Валентин Спасов.

Добавете Вашия коментар

TOP