ИЗПЛАЩАМЕ МОРЕТО БЕЗ ЛИХВА ДО КОЛЕДА: Меле за ваканционни кредити от 900 лв.

31 Май 2023 | 07:43
0 коментара
Общество
България
ИЗПЛАЩАМЕ МОРЕТО БЕЗ ЛИХВА ДО КОЛЕДА: Меле за ваканционни кредити от 900 лв.

Истинско меле за пари за море се заформя в офисите на фирмите за бързи заеми. Причина за това е, че има много промоции, сред които безлихвени кредити, както и различни подаръци, показа проучване на „Телеграф“. Повечето предложения са за теглене на малки суми пари без лихва, като единственото условие е да се изплатят за няколко месеца. Най-често крайният срок е до Коледа.

Оферти

Сред офертите е да изтеглите безлихвен кредит от 900 лв. Трябва да го изплатите най-късно до 25 декември тази година. Предимството е, че няма лихва и това привлича хората. Срокът за изплащане също е достатъчен, рекламират агенти. Промоцията обаче не важи цяло лято и от нея ще могат да се възползват само първите, дръпнали пари. По думите им в края на май и началото на юни имат най-много изтеглени заеми за почивки и екскурзии заради предстоящите летни отпуски. Сред най-често теглените суми за почивка са между 800 – 1000 – 1500 лв. до 2000 лв. В повечето агенции за изтеглени 800 лв. за 6 месеца накрая ще дължите сума от 905,55 лв. Обикновено има и минимален, и максимален срок на изплащане, като първият е около 3 месеца, а вторият - 10 месеца. Това означава, че със сигурност ще се издължите в рамките на до 1 година. Максималният ГПР е 50%, уточниха още кредиторите. Има и много хора, които теглят по 200-300 лв., за да дофинансират почивката си на морето, допълниха от фирма за заеми.

Подаръци

Някои кредитори организират и томболи с жребий, в който някой от изтеглилите заем получава допълнителен подарък. От най-новите предложения са тези за скъпи прахосмукачки. Други фирми за заеми подаряват дори почивки в екзотични държави на някои свои клиенти, определени случайно чрез жребий. Има и компании, които на случаен принцип дават и телевизори на своите клиенти. Телеграф, Ралица Димитрова

Добавете Вашия коментар

TOP