Изобретателни туристи показват отношението си към курорта Банско

02 Февруари 2016 | 18:30
8 коментара
Общество
Изобретателни туристи показват отношението си към курорта Банско

В Банско ситуацията става страшна! Изобретателни туристи показват отношението си към това, че лифтът се държи целенасочено на 1-ва скорост, за да се трупат опашки и "Vlado Karolev" да има какво да показва на сънародниците.

"Опашките са от понеделник 01.02 след като пристигнаха много ученически групи и са до към 12 часа ,след това е по спокойно", се коментира в социалната мрежа.

в Банско се стигна до задръстване и опашки пред единствения лифт, който вози туристите до Пирин планина. Стотици гости на най-добрия ни зимен курорт висяха 1-2 часа във вторник сутринта, докато стигнат до кабинката и потеглят към Бъндеришка поляна.

 

„Колоните пред начална станция по нищо не отстъпват на тези пред ГКПП – Кулата. Само дето там гръцките фермери са блокирали границата, а тук липсата на втори лифт е причина за тези задръствания", споделиха банскалии. За неприятната ситуация с чакащите с часове туристи призна и Иван Обрейков, маркетинг директор на фирмата-концесионер на ски центъра. „Не е никак приятна такава картина. Това е лош имидж за курорта. Но нищо не зависи от нас. Хора от различни страни висят пред лифта, но пред опашката всички са равни. Очакваме решение на проблема от страна на държавата, но не сме сигурни, че ще се случи. Необходимостта от втори кабинков лифт е очевадна. Писна ни от напразни обещания", коментира Обрейков.

 

Опашките пред кабинката са заради бума на туристи в курорта Банско. Снегът в Пирин планина и по-евтините нощувки доведоха над 10 000 гости в планинския град. Пълно е турци, тъй като студенти и ученици са във ваканция. Най-малко 3000 нашенци са в града тази седмица заради ученическата ваканция у нас. Условията за каране на ски в Пирин планина са перфектни. Пистите са отлично обработени и сняг има достатъчно. По традиция по това време на зимния сезон в курорта има много гости от балканските страни – Гърция, Македония, Сърбия, тук са и доста румънци. Тези дни пристигнаха хиляди англичани. „Всичко в ски зоната е страхотно, нямаме забележки. Но за да стигнем до планината, трябва да чакаме с часове пред единствения лифт. Такова нещо няма в нито един друг европейски курорт от такова високо ниво", твърдят наши и чужди туристи.

Копирано от standartnews.com

В Банско се стигна до задръстване и опашки пред единствения лифт, който вози туристите до Пирин планина. Стотици гости на най-добрия ни зимен курорт висяха 1-2 часа във вторник сутринта, докато стигнат до кабинката и потеглят към Бъндеришка поляна.

„Колоните пред начална станция по нищо не отстъпват на тези пред ГКПП – Кулата. Само дето там гръцките фермери са блокирали границата, а тук липсата на втори лифт е причина за тези задръствания", споделиха банскалии.

За неприятната ситуация с чакащите с часове туристи призна и Иван Обрейков, маркетинг директор на фирмата-концесионер на ски центъра. „Не е никак приятна такава картина. Това е лош имидж за курорта. Но нищо не зависи от нас. Хора от различни страни висят пред лифта, но пред опашката всички са равни. Очакваме решение на проблема от страна на държавата, но не сме сигурни, че ще се случи. Необходимостта от втори кабинков лифт е очевадна. Писна ни от напразни обещания", коментира Обрейков. Опашките пред кабинката са заради бума на туристи в курорта Банско.

Снегът в Пирин планина и по-евтините нощувки доведоха над 10 000 гости в планинския град. Пълно е турци, тъй като студенти и ученици са във ваканция. Най-малко 3000 нашенци са в града тази седмица заради ученическата ваканция у нас. Условията за каране на ски в Пирин планина са перфектни. Пистите са отлично обработени и сняг има достатъчно. По традиция по това време на зимния сезон в курорта има много гости от балканските страни – Гърция, Македония, Сърбия, тук са и доста румънци. Тези дни пристигнаха хиляди англичани. „Всичко в ски зоната е страхотно, нямаме забележки. Но за да стигнем до планината, трябва да чакаме с часове пред единствения лифт. Такова нещо няма в нито един друг европейски курорт от такова високо ниво", твърдят наши и чужди туристи.

Копирано от standartnews.com

Изобретателни туристи показват отношението си към курорта Банско
Изобретателни туристи показват отношението си към курорта Банско
Изобретателни туристи показват отношението си към курорта Банско
Изобретателни туристи показват отношението си към курорта Банско
Изобретателни туристи показват отношението си към курорта Банско
Изобретателни туристи показват отношението си към курорта Банско
Изобретателни туристи показват отношението си към курорта Банско

Добавени коментари

Дарина публикува:
03 Февруари 2016 | 23:54
не е колаж а това са българи организирани от зелените и хората много добре знаят че това е истина банско е спукан балон
olx публикува:
03 Февруари 2016 | 07:12
"Изобретателен" колаж! Хайде няма нужда да се заблуждаваме, че някой е успял да организира турци, сърби, македонци, румънци и англичани, чакащи също на опашката, да участват във "формацията". Поне да не бяхте публикували втората снимка от поредицата под текста, щото личи, че върху нея е работено. Въпреки това, ситуацията наистина беше неприятна: изнервени хора, намръщени хора, скандали... Поради простия факт, че легловата база в Банско не отговаря на капацитета на пистите! Това е проблемът, а не, че няма втора кабина и сума ти още лифтове и писти над Банско. Защо спряха да говорят за големия проект Добринище-Банско-Кулиното? Нищо не става в тая държава!
Банскалия публикува:
03 Февруари 2016 | 00:07
Подкрепям мнението, че това е колаж 100% от зелените дриполе
Антон публикува:
02 Февруари 2016 | 22:30
Скандално слаб колаж. Да им бяхте сложили съответващите на слънцето сенки. Слабо, иначе ясна е идеята, но слабичко.
Ombre публикува:
02 Февруари 2016 | 21:54
Този колаж е направен от изобретателни зелени активисти при които омразата е толкова силна че изобразяват същноста си с органа накойто приличат. да са живи и здрави да го поемат.
@ публикува:
02 Февруари 2016 | 20:48
дрън.дрън ярина нямате кур....аж само се праскате
оне с коне публикува:
02 Февруари 2016 | 20:37
Кур и за двата педераса!
banskalia публикува:
02 Февруари 2016 | 19:13
kur za gosho ikonomov i gosho angelov pederasa

Добавете Вашия коментар

TOP