Изложба "Зад обектива" в Разлог

29 Октомври 2020 | 16:08
1 коментара
Култура

Интересна изложба със заглавие: " Зад обектива", организирана от клуб " Памет" в СУ "Братя Каназиреви" в Разлог бе официално представена на следобедно матине в парка пред НЧ "15.09.1903" г. в Разлог.   

Младите фотографи, които са ученици от девети клас в Разложката гимназия "Братя Каназиреви"  - Румен Пулин, Гергана Тренчева и Владимира Терзиева показаха свои фотоси, които са увековечили в изключително съдържателни и много красиви кадри любими места в Разлог, природа, красотата на сезоните, както и интересни лица. 

Идеята на изложбата е покаже силата на снимката, като наблегне на красотата на заобикалящата ни природа, уловени мигове, споделени с приятели, вълнението да запечаташ момента завинаги.

Младите таланти показват в направените от тях снимки не само умения, вещина, но и много добри заложби вв фотографията и познаване на специфични изисквания, които превръщат любителските фотоси в наистина съперничещи на професионалисти снимки.

А заслуга за това има и техният ръководител един от най-известните и доказани професионалисти във фотографията и видео заснемането фотографът Любомир Хаджиев. С търпение, постоянство и много внимание той умело съпътства младите си колеги, и им предава някои от тайните на това изкуство - фотографията, споделяйки с тях не само тънкости, но и знания, които да им помогнат да се развият в бъдеще.

Всеки един от младите фотографи Румен Пулин, Гергана Тренчева и Владимира Терзиева, които презентираха своите снимки в изложбата "Зад обектива" има своя собствена визия за това, какво иска да снима, за вдъхновението и обектите. Но кадрите, които бяха представени в изложбата показват наистина, че те имат "око" да видят момента, да го съхранят във фотосите си, да уловят мигновеното изражение на лице, и така със снимките си, да ни покажат в колко красив свят живеем, заобиколени  от красиви хора.

Преподавателят г-жа Соня Крънчева - ръководител на клуб "Памет" в СУ "Братя Каназиреви" - Разлог е другият човек "зад обектива". Освен техен учител, класен ръководител, тя  е истински вдъхновител, който с вещина и много умение и търпение успява да провокира младите таланти да бъдат смели, мотивирани, да вярват в себе си, и да успеят да развиват своите таланти и умения, които ги правят уникални.

Добавени коментари

НАСРАНИ ГЪЗОВЕ публикува:
29 Октомври 2020 | 17:15
АБЕ, ПРЕПИСВАЧИ СМОТАНИ! ЗАЩО НЕ ЦИТИРАТЕ АВТОРА! ХЕМ СТЕ НЕКАДЪРНИ ДА НАМЕРИТЕ ИНФОРМАЦИЯ, ХЕМ КРАДЕТЕ! Ж АЛКИ СМЕШНИЦИ! БНР ВЕЧЕ ВИ ДАВА НА СЪД ЗА ПЛАГИАТСТВО. ВЧЕРА НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ БЯХА ПРИЕТИ ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА ЗА КИБЕРПРЕСТЪПЛЕНИЯ. И ЩЕ ПЛАЩАТЕ КАТО ПОПОВЕ.

Добавете Вашия коментар

TOP